O2e

Hvordan finne gaming laptop vurderinger

Bærbare datamaskiner og spill ikke tradisjonelt hører sammen

Bærbare datamaskiner og spill ikke tradisjonelt hører sammen, på grunn av de medfødte begrensninger av bærbare datamaskiner. Bærbare datamaskiner har lenge vært utstyr valg av forretningsfolk, studenter og fagfolk som alltid er på farten. Deres behov for det meste lene mot batterilevetid og portabilitet, snarere enn ytelse. Men i de senere årene, har dataindustrien sett en økning i gaming bærbare datamaskiner, som er kraftige gadgets som har større skjermer, mer minne, raskere skjermkort, og større harddisker. Ofte vil dette komme på en avveining, som vanligvis omfatter økt bulk og vekt og redusert batterilevetid.

Flere produsenter av bærbare nå imøtekomme til gaming mengden ved å tilby styrket opp notatbøker som kan løpe fra selv stasjonære datamaskiner når det gjelder ytelse. Her er noen ting du bør se etter når du ser på gaming laptop vurderinger, for å fastslå om det gaming bærbare du er eyeing er verdt det.

  • CPU-hastighet og arkitektur. De fleste bærbare datamaskiner er optimalisert for kjølig og stille drift, designet med en balanse av makt og batterilevetid i tankene. Derfor ville arkitektur av mobil CPUer ikke fokusere for mye på rå behandling hastighet, men heller mer krefter utnyttelse. Men hvis du har tenkt å bruke en bærbar datamaskin for spilling, vil du ønsker den raskeste CPU mulig, og en som kan håndtere behandling laster kreves av enhver moderne spill.

Hvordan finne gaming laptop vurderinger. Cpu-hastighet og arkitektur.
Hvordan finne gaming laptop vurderinger. Cpu-hastighet og arkitektur.

  • Grafikk brikkesett. En datamaskinens grafikkort vil ikke bare finne ut hvordan skarpe bilder vil være på skjermen, men vil også ha en direkte effekt på hvor fort videoavspilling vil være. Lave til mellomtoner bærbare datamaskiner vil vanligvis inneholde en integrert grafikk chip, noe som betyr at graphics processing evner er delt med datamaskinens hovedminne CPU. Gaming bærbare datamaskiner bør ha en diskret grafikk chip, noe som vil ta belastningen av CPU, noe som resulterer i en raskere, mer effektiv video spillopplevelse. De mest populære merkene av diskret grafikk brikkesett er de fra NVIDIA og ATI. Disse har sin egen hukommelse, og vil ikke spise behandlingen sykluser eller minne av fra datamaskinens hovedminne CPU og RAM.

  • Minne. Datamaskinens random access memory eller RAM vil avgjøre hvor mye data det kan behandle enhver tid. De fleste moderne bærbare datamaskiner har rundt 1 gigabyte minne eller RAM, men hvis du ønsker å kjøre et spill på høyest mulig oppløsning med beste gameplay mulig, ville du være bedre å sette inn så mye RAM som du kan. De fleste gjennomgang magasiner vil fantasere om bærbare datamaskiner med opptil 4 gigabyte verdt minne (vanligvis det maksimale som de fleste 32-bits operativsystemer kan håndtere). Hvis datamaskinen ikke har nok RAM, kan gameplay bli bremset ned, fordi maskinen vil være å bytte minne til harddisken når den fysiske RAM går tom for plass. Det er også viktig å vurdere fart og teknologi av RAM. De fleste nyere bærbare brikkesett kommer med raskere RAM hastigheter, noe som i betydelig grad kan forbedre ytelsen.

  • Skjermstørrelsen. Bærbare datamaskiner kommer i forskjellige formfaktorer, fra netbooks som er ni til 10 inches i skjermstørrelse, til gigantiske 17 og 19-tommers bærbare datamaskiner. De fleste spillere ville kreve et bredt synsfelt, for å kunne se alt som skjer på skjermen. Også bærbare ment for gaming har høyere oppløsning enn de vanlige bærbare ment for tekstbehandling og Internett-surfing.

Bærbare datamaskiner og spill ikke tradisjonelt hører sammen. Grafikk brikkesett.
Bærbare datamaskiner og spill ikke tradisjonelt hører sammen. Grafikk brikkesett.

Generelt, bærbare datamaskiner ment for gaming er dyrere enn vanlige bærbare datamaskiner ment for lett bruk av dokumentet. I dette spesielle nisje, tar ytelsen foran portabilitet og batterilevetid. Derfor ofrer deg noen funksjoner i favør av andre. Notebook Review nettsteder som notebeookreview.com og reviews.cnet.com har ulike kategorier av bærbare datamaskiner, og disse inkluderer vanligvis bærbare datamaskiner rettet mot spillmarkedet. Merker av notatet er Dell XPS og Alienware merkevarer, som anses å være high-end og high-performance datamaskiner. Uansett hvilken valg du går for, være sikker på at du kjøper i henhold til dine behov, og i henhold til budsjettet.