O2e

Hvordan finne genet sekvens analyse programvare

Teknologiske fremskritt i forskning, har gitt opphav til mer effektiv gensekvensen analyse programvare. Denne typen programvare brukes i bioinformatikk og molekylærbiologi å finne likheter og ulikheter i gensekvensen justering, for å identifisere genet-strukturer, avdekke genetiske markører og mange flere. DNA kan bli utsatt for ulike bioinformatikk metoder slik som "sekvens innretting, sekvens-databaser, og sekvens med søk" gjennom bruk av et dataprogram.

Det er mange gensekvensen analyse programvare alternativer på markedet i dag. Her er tips i å finne den rette analyseprogram.

Hvordan finne genet sekvens analyse programvare.
Hvordan finne genet sekvens analyse programvare.

En. Å velge den rette vil avhenge av hva du ønsker å bruke det til. Begynn med å bestemme hva som er den mest avgjørende funksjon som du vil at programvaren skal ha. På denne måten kan du enkelt luke ut programmer som ikke oppfyller dine behov.

2. Hvis du er ute etter gratis programvare, besøk Molecular biology freeware . Her finner du mer enn 20 gratis programmer. Klikk på linkene i forbindelse med den programvaren du ønsker å prøve ut. Du vil bli brakt til programvaren hjemmeside og derfra lese gjennom beskrivelsen. Last ned og evaluere som du vil.

3. Genetisk analyse programvare har en alfabetisk liste over mer enn 480 programmer opprinnelig skapt av Dr. Wentian Li. Les beskrivelsene per programvare for å finne ut hvilke som du ønsker å vurdere for din bruk. Sjekk ut hva som er "nye" delen for å se de nyeste tilskuddene til dette voksende listen. Det er en "foreldet programmer"-seksjon som gir informasjon om hvilken programvare er "Un-vedlikeholdt, Web-mindre, eller Sammenslåtte programmer." "Link til andre kilder" bringer deg til nettsider som drives av ulike selskaper, organisasjoner, forskningsinstitusjoner og utdanningsinstitusjoner som fokuserer på bioinformatikk og relaterte felt. Noen nettsteder nevne den annen gensekvensen programvaren de bruker, mens andre gir gratis nedlasting av deres programvare.

Hvordan finne genet sekvens analyse programvare.
Hvordan finne genet sekvens analyse programvare.

4. Gjennomgå Prinsipper og metoder for sekvens analyse som er et kapittel i boken Sequence - Evolution-Funksjon av Eugene Koonin og Michael Galperin. Det er snakk om et antall algoritmer og software verktøy som brukes i genet identifikasjon og sekvensering.

5. Sjekk ut følgende programvare under. Se etter brukeranmeldelser nettet for mer informasjon om programvaren. Brukeranmeldelser kan være gode kilder til informasjon. Legge inn dine egne spørsmål for å hjelpe deg å bestemme hvilken programvare de vil ansette.

  • Lasergene - ved DNASTAR, tilbyr selskapet brukervennlige verktøy for forskere som fokuserer på miljø-og biovitenskap. Lasergene består av syv programmer som senter på DNA og protein sekvens analyse. Du kan prøve det gratis.
  • Sequencher 4.10.1 - laget av Genecodes.com er en DNA-sekvens montering og analyse programvare. Det er stolt av ikke bare å være lett å bruke, men raskt også. Last ned demoen kopi for evaluering din.

6. europeiske bioinformatikk institutt (EBI) gir data og bioinformatikk tjenester til det vitenskapelige samfunn gratis. De gir informasjon om cutting-edge teknologi som brukes i bioinformatikk. Under "Tools" delen kan du finne lenker til de ulike strukturelle analyseverktøy som er i bruk på EBI.

7. Hvis du fortsatt ikke har funnet den rette programvaren, bruke nettleserens søkemotor for å finne andre gensekvensen analyseprogrammer. Prøv å bruke flere søkemotorer, slik at du ikke er begrenset til de som finnes av bare én søkemotor.

Gensekvensen analyse gjør bruk av programvare anvendelse av metoder i bioinformatics for å bestemme strukturen og biologisk funksjon av genet såvel som proteiner forbundet med dem. Internett kan hjelpe deg å finne den beste gensekvensen analyse programvare. Dra nytte av freeware eller fri forsøk for å finne ut hvilken programvare er mest nyttig for deg.