O2e

Hvordan finne gratis bibel studie materiale på nettet

Selv bibelstudium har blitt modernisert

Selv bibelstudium har blitt modernisert. Hvis i det siste de fleste av kildemateriale som du bruker for bibelstudier er funnet fra kirken eller gitt av din prest eller pastor, i dag kan du faktisk starte din egen bibelstudium gruppe med materialer som du har lastet ned eller kopiert fra Internett. Her er hvordan du kan finne gratis bibelstudier materiale fra nettet.

Hvordan finne gratis bibel studie materiale på nettet. Typer av studiemateriell.
Hvordan finne gratis bibel studie materiale på nettet. Typer av studiemateriell.

  • Nettsamfunn. Først av alt, prøv å bli med nettsamfunn som Facebook og Twitter. Mange mennesker tror at disse områdene er i hovedsak å fordrive fritiden (og i noen tilfeller, selv produktiv tid). Men, hvis du velger de rette personer eller grupper for å følge og abonnere på, kan du faktisk få mye av Bibelen læremateriell. På grunn av den dynamiske og raske oppdateringer som kommer med nettsamfunn, kan du forvente å få mange nye læremateriell på kort tid i det hele tatt. Du kan også bruke søkefunksjonene i disse sosiale nettverk Sties å enkelt finne Bibelen organisasjoner og grupper til å følge.
  • Typer av studiemateriell. Noen ganger bør du starte søket ved å bestemme hvilken type studie materiale som du ønsker å finne. For eksempel bør du spørre deg selv om du vil læremateriell på bestemte bøker i Bibelen, på bestemte hendelser i Bibelen, eller på bestemte tegn og personligheter i Bibelen. Du kan starte søket derfra. Det er nok av søkemotor for å finne relevant innhold fra Internett. En av de mest populære er Google, men du kan også bruke Live, Yahoo, Bing, og mange flere.
  • Materielle formater. Annen måte å finne gratis ressurs materialer for bibelstudiegrupper er ved å starte søket basert på hva slags materiale format som du leter etter. Det er tekst materialer som du kan kopiere ut selve nettsiden og lime inn i et tekstdokument. Det er også PDF-filer som du kan laste ned fra nettsteder som PDF Planet og Scribd. Det finnes også lydfiler som podcaster som du kan få gratis. Bortsett fra tekst og podcaster, er det også videoer som du kan laste ned, samt grafikk, diagrammer, bilder og annet materiale.
  • Religiøse nettsteder. Slutt bør du vurdere å få informasjon direkte fra religiøse nettsteder. Disse nettstedene tilbyr alt du kan mulig trenger for et bibelstudium. Nettsteder som Crosswalk, Tror, og kristendommen vil ikke bare gi deg med materialer, men kan også hjelpe deg å lage en tidsplan for dine bibelstudier. Best av alt, er nesten alle trosretninger og religioner representert på Internett på en eller annen måte. Enten du er på utkikk etter Methodist bibelstudier materialer eller Baptist Bible læremateriell, er du sikker på å finne disse på nettet.


Når du har lastet ned alle filene du trenger til ditt bibelstudium, bare å lagre dem i CDer eller flash-stasjoner, slik at du kan ta dem til bibelstudier gruppemøter. Sørg for at minst én av gruppemedlemmene bringer en bærbar PC slik at resten av dere kan vise filene under bibelstudium økten.