O2e

Hvordan finne gratis film maker nedlastinger

Bare sett er en film maker den enkleste og raskeste måten å lage filmer og lysbildeshow gjennom en rekke bilder og videoer. Som sådan kan du bruke den til dine presentasjoner, legge det på nettet, eller vise det fram i CD-og DVD-spillere uten mye hassle og vanskelighetsgrad.

Bortsett fra programvaren som er lett inkluderes i datamaskinen programvarepakke, er det også Windows Movie Maker og film programvare som du kan laste ned fra nettet. Å finne gratis Movie Maker nedlastinger på nettet, er alt du trenger å gjøre for å surfe på World Wide Web. Lange og brede matriser av online nedlastinger er lett tilgjengelig for deg å laste ned og installere på datamaskinen, raskt og enkelt.

For å gjøre søket enklere, her er en liste over nettsteder som du kan sjekke ut for å finne Windows Movie Maker programvare som du trenger være det for filmen gjør, filmredigering eller bare for presentasjoner.

Hvordan finne gratis film maker nedlastinger. Gratis nedlastinger sentrum.
Hvordan finne gratis film maker nedlastinger. Gratis nedlastinger sentrum.

  • Download.Cnet. Windows Movie Maker fra Cnet er egnet for Windows XP system. Den leveres med en redaktør rating og gjennomsnittlig brukers vurdering for brukerne å sjekke. Med sin Rask specs funksjonen, kan den nødvendige informasjonen om programvarens spesifikasjon enkelt kontrolleres.
  • Gratis nedlastinger sentrum. Dette nettstedet tilbyr gratis nedlastinger for forskjellige programmer bortsett fra Movie Maker programmer og programvare. Du kan sjekke ut nedlastinger for virksomheten, spill, informasjon, multimedia og grafikk, nettverk og Internett, programmering og web authoring. En av de Movie Maker programmer som du kan sjekke ut fra sin lange rekke produkter er Free Movie DVD Maker versjon 3.1. Det er en film DVD maker som kan konvertere alle videoformater og effekter til DVDer og få den brent på DVD + R /-R, DVD + RW /-RW og DVD-5/9 plater uten å ofre kvaliteten. Konvertering og brenning kan gjøres med stor letthet sammen med video trimming og redigering.
  • Microsoft.com . Med Windows Movie Maker fra Microsoft, kan hjemmevideoer enkelt gjøres for dine personlige bilder og videoer, eller din favoritt online eller filmklipp. Movie Maker fra Windows kan gjøre, redigere og dele filmer på din egen datamaskin. Alt den trenger er et par klikk, dragninger og fall. Redigering kan også gjøres for å fjerne skuddene eller videoer som du ikke ønsker å inkludere. Filmer gjort kan lastes ned til web, CD, USB eller film og video telefoner. Ved å bruke andre programmer, kan du slå filmene du har gjort og redigert til DVD, som du kan spille og dele på TV, kamera eller selve datamaskinen.
  • Brothersoft.com . Dette nettstedet tilbyr nedlastinger ikke bare for Windows, men også for mobil, spill, widgets og blogger. Deres Movie Maker nedlastinger er egnet for Windows ME og NT-operativsystemer. Brukere kan også gi sine egne rangeringer om produkter og tjenester.
  • Street Directory. Bortsett fra gratis nedlastinger, kommer dette området også med gratis informasjon som du kan bruke som guide i å installere og bruke Windows Movie Maker.

Så der har du vår korte liste over hvor du finner gratis Movie Maker nedlastinger på nettet. Bortsett fra movie maker, er det også andre film redaktører som du kan finne på nettet uten å bruke en eneste cent. Disse nettstedene tilbyr også andre Movie Maker produkter som du kan sjekke ut og sammenligne.