O2e

Hvordan finne gratis karriere evnetester som krever ingen registrere deg

En av de største spørsmålene som hver person må spørre seg selv er hva karriere er riktig for ham. I dag kan du finne ut hvilken karriere du er passe for bare ved å ta karriere aptitude eksamen. Mange mennesker tar karriere aptitude eksamener fra Internett.

Problemet med online karriere aptitude eksamener, er imidlertid at de vanligvis be om ulike personlige opplysninger, for eksempel e-post og navn. Hvis du er bekymret for din sikkerhet og personvern, her er måter å finne karriere evnetester som du kan ta gratis og som ikke vil kreve at du registrerer deg.

  • Karriere nettsteder. Først av alt, bør du vurdere å bruke karriere nettsteder. Det er mange å velge mellom. Hvis du er en yahoo bruker, for eksempel hvis du har en Yahoo e-postkonto, kan du bruke karrieren delen av Yahoo for å hjelpe deg å få en gratis egnethetsprøve. Yahoo har en Hot Jobs delen der du kan finne gratis online karriere evnetester. Bortsett fra Yahoo Hot Jobs, kan du også bruke ulike andre nettsteder, som for eksempel Monster. Dette er også en karriere nettsted som tilbyr gratis online aptitude eksamener.
  • Bruke søkemotorer. En annen måte å finne gratis online karriere aptitude eksamener er ved å søke etter dem via elektroniske søkemotorer. En av de mest populære søkemotorer som du kan bruke er Google. Alt du trenger å gjøre er å gå til Googles hjemmeside, og klikk deretter søkeordet ditt. På mindre enn et sekund, bør du ha tusenvis av søkeresultatene rett på skjermen. Bare klikk på linkene og søke på den du liker.
  • Plug-ins. Når du bruker søkemotorer som Google, men det er best hvis du har plug-ins som vil fortelle deg om koblingene at søkemotoren har brakt er rene fra malware og andre virus. Husk at det er mange av web bånd som setter opp falske karriere aptitude eksamener bare for å få klikk. Noen av disse nettstedene er faktisk infisert med virus, og noen av disse nettstedene faktisk har trojanere og tasteloggere som kan trekke viktig informasjon som passord. En populær plugg i er Web of Trust plug-in som vil gi en vurdering etter hver kobling. Koblinger som er farget grønn er verifisert og er rene, mens de som er farget rød har rapportert malware.
  • Finn nedlastbare tester. En av fordelene ved å bruke online karriere evnetester er at disse kan gi deg resultatene i bare et par minutter. Alt du trenger er å velge dine svar på hvert spørsmål og din karriere aptitude resultatene vil komme ut rett etter. Du kan imidlertid gå den gamle skolen måte og bruke reelle tester som du kan svare og tabulere på egen hånd. Dette kan ta litt mer tid, men disse klassiske testene er vanligvis mer pålitelig. Du kan søke etter disse i områder som Scribd.


Hvordan finne gratis karriere evnetester som krever ingen registrere deg. Bruke søkemotorer. en.
Hvordan finne gratis karriere evnetester som krever ingen registrere deg. Bruke søkemotorer. en.

Med disse trinnene, bør du være i stand til å finne online gratis karriere aptitude undersøkelser som vil gi deg en god ide om hvor du skal begynne i din karriere.