O2e

Hvordan finne, invitere og legge til venner på facebook

Fremveksten av sosiale nettverk nettsteder oppfordrer sine brukere til å gjenoppta kontakten med gamle venner og bekjente redusere verden inn i en landsby der alle er innen rekkevidde. Facebook, for tiden de øverste sosiale nettverk nettsteder rundt, kan skryte av et estimert antall på 400 millioner aktive brukere, og det kan være et stort problem å rote gjennom de 400 millioner kontoer bare for å finne dine fjerne slektninger, lange mistet venner og gamle bekjente.

Her er noen tips for å finne venner og slektninger og legge dem til din kontaktliste ved å bruke nettsamfunnet Facebook.

Hvordan finne, invitere og legge til venner på facebook. Sjekk kontaktlisten på dine lagt venner og finne fra den listen din mulige felles venner.
Hvordan finne, invitere og legge til venner på facebook. Sjekk kontaktlisten på dine lagt venner og finne fra den listen din mulige felles venner.

  1. Når du har registrert kontoen din på Facebook, logget inn og besøke Facebook hjemmeside på facebook.com . Klikk på "Friends" linken på venstre kolonne på siden, vente på sub-menyen skal vises, og klikk på "Finn venner" linken.
  2. Skriv inn din e-postadresse i tekstboksen. Og klikk "Finn venner." Facebook vil deretter prøve å finne registrerte brukerne som stemmer overens e-postadressene til kontaktene dine i e-posten du har levert. Velg fra listen de personene du vil legge til som dine Facebook-kontakter og klikk "Legg til som venner."
  3. Hvis du ikke ønsker å legge folk generert av Facebook, klikk på "Skip". Facebook vil da gi deg en liste over folk i dine e-kontakter som ikke er registrert i Facebook, og gir deg muligheten til å invitere dem til Facebook slik at du kan legge dem til som venner. Velg fra listen de personene du vil invitere til Facebook og klikk "Inviter til å bli".
  4. Finn venner ved søk tekstboksen. På Facebook hjemmesiden, kan du skrive inn din venns navn og e-postadresse i søket tekstboksen øverst til venstre delen av hjemmesiden.
  5. Sjekk kontaktlisten på dine lagt venner og finne fra den listen din mulige felles venner. For å gjøre dette, se kontaktens profil og klikk på "Vis alle" linker i Friends boksen. Bla gjennom listen og legg til dine venner og slektninger.
  6. Bruk "Foreslå for venner" alternativet slik at du kan foreslå mulige kontakter til vennene dine og be dem om å bruke det også. Med "Foreslå for venner" alternativet, kan dine tilleggstjenester venner hjelpe deg å finne andre venner ved å foreslå for dere i deres liste som de tror du kanskje vet.
  7. Levere nødvendig informasjon som plassering, uteksaminert skoler, universiteter og arbeidssted nøyaktig, samt årets slik at du kan finne gamle klassekamerater og kolleger enkelt.
  8. Du kan også finne andre venner og slektninger fra "Anbefalinger" i Friends side der Facebook genererer en liste over mulige venner, slektninger, gamle skolekamerater og kolleger. Filtrering av Facebook er basert på evaluering av nettverk, tidligere skoler og arbeidsplasser du har skrevet inn, og passer det med andre brukere.

For din personlige sikkerhet og Internett-sikkerhet, legge til og godta venneforespørsler bare fra folk du kjenner personlig. Husk at uansett hva du skal legge i Facebook som statusoppdateringer, bilder og videoer vil være synlig for alle dine venner, og ingen ønsker å ha totalt fremmede innblanding med ditt personlige liv.