O2e

Hvordan finne klassekamerater på myspace

Alle er på MySpace! Helt siden etableringen av nettsamfunn

Alle er på MySpace! Helt siden etableringen av nettsamfunn, har finne folk blir enklere og problemfri gratis. Det er bare et spørsmål om å registrere deg til den mest populære nettsamfunn der ute nå og skrive inn navnet på personen du prøver å finne.

Finne klassekamerater bruker MySpace er ganske enkelt som nettsamfunnet har satt i søkemotorene er utformet for å begrense søket parametere til bestemte datoer, high school navn og steder.

Hvordan finne klassekamerater på myspace. Alle er på myspace! helt siden etableringen av nettsamfunn.
Hvordan finne klassekamerater på myspace. Alle er på myspace! helt siden etableringen av nettsamfunn.

Hvis du ønsker å komme i kontakt og ta opp dine gamle klassekamerater, kan du bruke MySpace til å finne dem ved å følge trinnene nedenfor:

  • Opprette en profil. Logg på MySpace.com og registrere deg for tjenesten. Bare sette i riktig informasjon spurte, og du vil være et skritt nærmere å finne de gamle klassekameratene. Området vil kreve en e-postadresse slik at de kan bekrefte din identitet så sørg for at du har en av dem også.
  • Finne venner. Nå som du bruker MySpace, finner du under "Finn venner"-kategorien på bannerne oppå nettstedet. Ved å klikke på denne kategorien vil ta deg til et sted hvor søkemotorer hjelpe deg begrense søket. Du kan bruke klassekamerat er e-post, skolens navn, året du ble uteksaminert, og lokaliteten av skolen din som søkeparametere.
  • Navn spillet. Du selv kan bruke klassekamerat første og etternavn for å søke etter dem. Men siden slike søk er bred, kan det være lurt å begrense seg litt. Det er sannsynligvis mange mennesker over hele verden som heter "Matt Smith" eller "Brian Johnson" eller "Mary Jones" og mange av dem er trolig på MySpace i tillegg så det er best at du setter flere parametre til søket ditt.
  • Få kreative. Noen ganger noen av dine klassekamerater ikke vil sette i viktig informasjon i sin MySpace-profil. Prøve å søke etter hva slags jobber de nå kan ha eller i områder du sist hørt fra dem. Du kan også prøve å bruke den slags musikk de likte i videregående skole for å søke etter dem. Selv idrettslag de pleide å juble for kan brukes til å finne dem på MySpace.
  • Utvise forsiktighet. Det er best at du ikke gir opp for mye av din personlige informasjon på MySpace. Ikke sette i hjemmet adresse, telefonnummer, og forretningssted i profilen din. Prøv å være så generelt som mulig med profilen din, men vær så spesifikk som mulig for søket parametere. I løpet av de siste årene har en rekke tilfeller av cyber-stalking plaget nettsamfunn som MySpace, og det er best hvis du øve litt skjønn med hensyn til din personlige informasjon. Det er bra om MySpace er at alle kan være på det og det er også den verste tingen om nettsamfunn.


Med litt vilje, litt dyktighet og en rask Internett-leverandør, kan du lett finne dine gamle klassekamerater på nettet. Husk alltid å være konkret med søket parametere og å være kreativ når du søker etter de gamle klassekameratene i MySpace.