O2e

Hvordan finne kreative steder å plassere en barnepike kamera

Med så mange hendelser som er rapportert om nannies og barnevakter misbruker barna de er ment å ta vare på, er det ikke rart at de fleste foreldre har installert barnepike cams rundt i huset for å holde orden på sine små mens de er på jobb. Videoen fanger vil vise om barnepike ansatt er den rette personen til å forlate barna med. Men siden de fleste nannies vet nå at folk skjuler barnepike cams over alt noen av dem har blitt smartere og gjøre sitt ugagn i de områdene av huset som ikke har video. Denne logikken har ført mange foreldre til å tenke på mer kreative steder å installere barnepike cams for å fange alle mulige vinkler av huset uten barnevakt eller dagmamma vite det. Her er noen ideer for å kile din fantasi.

Kosedyr eller pute. Selv denne ideen har blitt gjort til døde, er det fortsatt en av de mest effektive måter å skjule en barnepike cam. For kosedyr, setter kameraet inni og har objektivet kommer ut på øyet eller munnen av leketøy. Plasser kosedyr på plass som fanger hele området av rommet. Bruk flere kameraer for flere utstoppede leker for å gjøre fôret overflødig. Det samme kan gjøres for en pute eller pute i barnerommet. Sett kameraet og lage et lite hull i pute eller putetrekk for linsen. Posisjon på de beste vinklene mulig og barnepike vil ikke være i stand til å unnslippe disse skjulte øynene.

Hvordan finne kreative steder å plassere en barnepike kamera. Kosedyr eller pute.
Hvordan finne kreative steder å plassere en barnepike kamera. Kosedyr eller pute.

Røykvarslere. Hvis du har de nyeste små barnepike cam modeller, så kan du trekke dette trikset av lik hva noen spion filmer har vist. Bruk røykvarslere som du har installert i hvert rom og sette inn disse små kameraene i dem. Du må kanskje 4 små kameraer i hver røykvarsler for å kunne fange opp de fleste av områdene i rommet, så sørg for at du har nok.

Luftventiler. Igjen, kan du alltid emulere mange spion filmer ved å installere barnepike cams inni luftventiler i rommet. Skru ventilene og ta av dekselet. Installere kameraet og har linsen plassert til å se ut uten hindringer via en ventil i lokket. Skru ventilen dekselet på plass og begynne å inspisere feed. Justere vinkelen om nødvendig.

Planter. Hvis du har planter inne i huset ditt

Planter. Hvis du har planter inne i huset ditt, så kan du bruke disse til å kamuflere kameraene. Velg planter som har mye av blader som bregner å gi best mulig kamuflasje effekt. Sørg for at bladene ikke hemme utsikten og vinkler.

Planter. hvis du har planter inne i huset ditt. Røykvarslere.
Planter. hvis du har planter inne i huset ditt. Røykvarslere.

TV. En annen god område å plassere en barnepike cam er ved å plassere det ved siden av eller oppå TV på soverommet og stue. Maskere kameraet ved å sette det inn i en slags liten ornament som du kan vise i området. Pass på at det er et hull for linsen.

Hvis du virkelig bruke fantasien og kreativiteten, bør du være i stand til å tenke på flere unike steder å installere en barnepike cam. Prøv å se noen av de berømte spion filmer og TV-programmer for å få flere ideer om saken.