O2e

Hvordan finne mamma blogger på nettet

Mange mødre i dag er koblet til Internett, og er enten jobbe hjemmefra, eller jobber full tid og har tilgang til Internett på kontoret så vel bortsett fra sine hjem. For mye av moms, blar gjennom nettet etter informasjon om foreldre, ekteskap og familie en måte å drepe tid, eller rett og slett en måte å nå ut til andre mødre.

Mange mødre er også i blogging

Er mange mødre også i blogging, hvor de starter sin egen nettside og legge i ting de er villige til å dele. Det er utrolig hvor en mor kan påvirke en annen mor ved å dele sitt liv gjennom bloggen hennes. Det er mange måter å se blogger av mødre fra alle samfunnslag fra hele verden. Du kan besøke et nettsted som linker hundrevis og hundrevis av mamma blogger som mamma blogger dot com. Du kan også søke mamma blogger via Google ved hjelp av stikkord som for eksempel foreldre, morsrollen, mamma blogg, osv. Kodene på innlegg fra andre mamma blogger vil være nøkkelen i å finne sin blogg.

Hvordan finne mamma blogger på nettet. Mange mødre er også i blogging.
Hvordan finne mamma blogger på nettet. Mange mødre er også i blogging.

Det er også flere eGroups i Yahoo og andre e-posttjenester som du kan delta i. De fleste medlemmene av eGroups har sine egne blogger. Se etter en foreldre eller morskap Egroup og bli kjent med medlemmene, så ta deg tid til å besøke deres blogger. Også legge inn kommentarer på blogger som du liker, slik at eieren av bloggen kan finne en måte å komme i kontakt med deg.

Når du blir med nettsamfunn og begynne å samhandle med mødre fra hele, husk alltid å være åpent sinn og taktfull. Du må holde deg fra å gi uønsket råd, spesielt hvis du er ny og du ikke har fått vite medlemmer ennå. Unngå å få inn argumenter og fra å gi sterke meninger om innleggene, spesielt hvis du kommenterer på en annen persons blogg. Du kan være mer påståelig i din egen blogg.

Du kan også finne hendelser som er spesifikt for moms, og når du delta i, vil du bli overveldet over hvor mange mødre har sine egne blogger. Det flotte med å bli med hendelser er at du kommer til å møte mamma bloggere ansikt til ansikt, og du etablere et godt forsprang på en mulig levetid vennskap med andre mødre.

Vedlikeholde din egen blogg

Vedlikeholde din egen blogg. Mens du er på den.
Vedlikeholde din egen blogg. Mens du er på den.

Vedlikeholde din egen blogg, og deretter bruke de riktige søkeord for å tagge dine innlegg. På denne måten vil andre mødre som søker etter foreldre, morskap og ekteskap ressurser bli ledet til bloggen din. Somehow, trenger noen der ute informasjon og lærdom du deler i bloggen din, og det vil muligens spare noen mye tid bare å lære av din innsikt.

Mens du er på den

Mens du er på den, kan du begynne arrangementer i tillegg, møte mamma bloggere i ditt område. Det er inspirerende og spennende på samme tid, når du får møte mødre som deler dine ideer og erfaringer. Leter du etter mamma blogger er en god måte å nå ut til folk og smi nye relasjoner med likesinnede kvinner.