O2e

Hvordan finne musikk med limewire

Limewire er en av de mest populære fildelingsprogrammer som folk bruker på Internett. Du kan finne tonnevis av filer som du ønsker, og laste dem på kort tid. Du kan også koble til og kommunisere med andre medlemmer av nettstedet og til slutt, kan du enkelt administrere dine nedlastede filer på grunn av sin innebygde bibliotek som de som finnes i andre media player programmer. Bortsett fra dette, er det ekstra funksjon som holder maskinen borte fra virus under nedlastinger når du velger den profesjonelle utgaven. Med Limewire kan du laste ned filmer, musikk, videoklipp og så mange andre. Og hvis du er en musikkelsker, er dette programmet et nyttig verktøy, som kan gi deg nesten alle sangene du har i tankene. For å gi deg en rask guide til hvordan du finner din favoritt hits og laste den ned med Limewire, sjekk ut trinnene nedenfor.

  1. Gå til den offisielle nettsiden til Limewire og laste ned programmet. Du kan også finne programmet på flere nettsteder, men du må være veldig forsiktig med mulige trusler. Etter at du har lastet ned Limewire, installere det på din PC slik at du kan komme i gang. Åpne programmet når installasjonen er ferdig.
  2. Søk musikk ved hjelp av søk i kategorien finnes på hjemmesiden. Du vil bli å se noen søkemuligheter på venstre side av siden hvor du primært vil velge medietypen du vil laste ned. Velg kategorien for lyd for å begrense søket til musikk. Standardinnstillingen er på 'alle typer' og hvis du ikke klikker på audio-kategorien, vil du bli bombardert med så mange irrelevante søkeresultater.
  3. Unngå å søke med søkeord som er for spesifikke. Pass på å ikke innspill artist og tittel på sang på søket kategorien samtidig, for det kan føre til flom illegitim resultater. I stedet satte inn i søket kategorien artisten, sangen eller albumet før du trykker på søkeknappen.
  4. Prøve å blande opp ordene i å søke etter musikk i Limewire. For eksempel, hvis den opprinnelige tittelen på sangen er Take My Breath Away, blande tittelen snu den til pusten min ta bort. Når resultatene har vist, ikke laste ned filen med blandet opp tittelen. Se etter søk med tittelen i riktig rekkefølge, for de er de virkelige filer som du leter etter.
  5. Velge filer med høy bitrate fordi de er de mest betrodde seg. Jo høyere bitrate, jo bedre fil det er.
  6. Omorganisere størrelsen på filene ved å klikke på størrelse kolonnen. Dette vil organisere søk og lar deg velge om de gode filer enkelt. Ved å gjøre dette, kan du også bli kvitt søppel filer som vanligvis 134 kB.
  7. Sjekk på vertene som du har lastet ned de fleste av dine gode filer. Sjansene er alle sangene deres av god kvalitet.

Hvordan finne musikk med limewire. Gå til den offisielle nettsiden til limewire og laste ned programmet.
Hvordan finne musikk med limewire. Gå til den offisielle nettsiden til limewire og laste ned programmet.

Nedlasting av musikk med Limewire kan være en god måte å skaffe alle dine favoritt treff. Du bør imidlertid være forsiktig med mulige trusler som kan til slutt påvirke ytelsen til PCen din. Pass på at du regelmessig skanne alle filene dine med en oppdatert anti-virus.