O2e

Hvordan finne noens personnummer

De fleste mennesker tror og mener at en persons personnummer er ikke inkludert i riket av offentlig informasjon. Sannheten er om at den slags er på grunn av mange nettsteder som tillater brukere å finne personnummer av noen. Ingen vet egentlig hvorfor denne informasjonen kan nås av alle, men tilgang til denne informasjonen er ganske nyttig for arbeidsgivere og kredittinstitusjoner å verifisere kredittvurdering og historien til en person. Den personnummer er en av detaljene for å bevise legitimiteten av en bestemt person i tillegg. I alle fall, det er mange nettsteder som du kan utforske på nettet, som kan gi deg den personnummer for nesten enhver person i live i USA.

Hvordan finne noens personnummer. Søk i Department of Homeland Security nettside.
Hvordan finne noens personnummer. Søk i Department of Homeland Security nettside.

Søk i Department of Homeland Security nettside. Hvis du er arbeidsgiver og må bekrefte en jobb søkerens identitet og historie, og deretter logge seg på dhs.gov og bruker deres E-Kontroller systemet er en måte å få personnummer til en person. Dette online verifisering tjenesten er gratis og åpent for alle registrerte arbeidsgivere. E-Bekreft system er felles innsats av den amerikanske Social Security Administration og Institutt for hjemmelagets forsvar med sikte på å holde arbeidsgivere trygge ved å bekrefte identiteten og historien til hver jobb søkeren. Utforsk hjemmeside for mer informasjon og prosess på hvordan å utføre et søk. Selvfølgelig må du være registrert som arbeidsgiver og trenger fullt navn på personen å fortsette med søket.

Søke sosialkontoret døden index

Søke sosialkontoret døden indeksen. The Social Security Death Index eller SSDI er en annen nyttig ressurs for å få noens personnummer dersom den aktuelle personen er død. Denne gratis søk verktøyet lar brukeren filtrere gjennom sin database med nesten 100 millioner plater. Besøk SSDI hjemmeside ssdi.rootsweb.ancestry.com .

Søke etter ditt eget personnummer. Din egen personnummer bør holdes trygt vekk fra publikums nysgjerrige øyne da dette kan føre til identitetstyveri at tusenvis av mennesker er utsatt for. For å sjekke om ditt personnummer er trygt og sikkert, søke på Google ved hjelp av personnummer og fullt navn. Hvis søket resulterer i noen nettsteder som viser ditt personnummer offentlig, vil du ønsker å treffe tiltak for å gjøre det konfidensiell igjen.

Søke sosialkontoret døden index. Søke sosialkontoret døden indeksen.
Søke sosialkontoret døden index. Søke sosialkontoret døden indeksen.

Rapportere offentlig bruk av ditt personnummer. Hvis du eier personnummer søk kommer opp med områder stolt vise og dele denne informasjonen til alle som ønsker å se den, så bør du i det minste rapportere det til Social Security Administration, Federal Bureau of Investigation, eller Department of Homeland Defense slik at tiltak vil bli tatt på den fornærmende nettstedet. Dette kan ikke stoppe ditt personnummer sprer seg til andre områder av Internett, men minst kan det stoppe nettsiden øyeblikket viser det.

Sørg for at ditt personnummer er trygt og sikkert ved å holde orden på gjennom regelmessige søk på internett. Unngå å bli et offer for identitetstyveri og andre svindel ved å beskytte ditt personnummer.