O2e

Hvordan finne online bingo nettsteder

Så er du spent på å spille på lite spill av Bingo før du har å gå på jobb? Det er mange nettsteder som tilbyr online bingo spill. Utvalget av online bingo nettsteder inkluderer: gratis nettsteder hele veien gjennom betalt medlemskap nettsteder. Nedenfor finner du informasjon om noen av disse nettstedene, og om de er gratis eller medlemskap bare områder.

Hvordan finne online bingo nettsteder.
Hvordan finne online bingo nettsteder.

  1. Bingo.com - Dette nettstedet tilbyr gratis online Bingo, men er lønnen i pounds, så du blir nødt til å gjøre litt matematikk å finne ut dine gevinster. Det finnes flere forskjellige bingospill på nettstedet så vel som online spilleautomater. Noen av grafikken på dette online Bingo nettstedet er litt barnslig, men det er mange forskjellige kampanjer på nettstedet.
  2. Bingomania.com - Bingomania.com er gratis å registrere seg, men du må betale en avgift per Bingo kort som spilles. Det finnes flere forskjellige bingospill på området, og de tilbyr også spilleautomater, video poker, pull faner og Keno. Det er mye å gjøre på dette området, og det gir også sine spillere muligheten til å chatte med andre spillere. Dette nettstedet ser ut som du kan vinne noen skikkelige jackpotter, men du må huske at du må betale per kort du spiller slik at jackpotter ikke kan legge opp til mye. Men når du registrerer deg for gratis du får 5€ i fri lek.
  3. Pogo.com - Pogo.com tilbyr en helt gratis online Bingo spill kalt Bingo Luau. Med dette spillet får du til å bruke spilleren chat-modus og har tonnevis av moro med de andre medlemmene. Hvis du ønsker å spille Bingo på Pogo uten annonser du kan registrere deg for en klubb Pogo medlemskap og har tilgang til noen andre online Bingo spill.

    Med Bingo Luau du spiller med tre Bingo kort som er valgt på forhånd, men du har muligheten til å endre disse kortene. Du har også muligheten til å endre fargen på dabs og plukke en rekke numre som skal ringes for ekstra mynter. For å få en Bingo på dette online Bingo spillet, må du fylle inn tallene i mønsteret som vises på toppen av skjermen. Du vil ønske å DAB av tallene som ikke er i mønsteret også for å få ekstra poeng som går mot et Jackpot Spin.

Ovennevnte online bingo nettsteder er bare noen få på en internett fylt med dem. Uansett hvilken online Bingo området du velger, er du sikker på å ha tonnevis av moro. Du trenger ikke å gjøre litt research men når plukke et område for å sikre at det er et gratis nettsted og ikke en gratis å registrere seg området som er to forskjellige ting.