O2e

Hvordan finne online system gjenoppretting av programvare

Uansett maskin du har

Uansett datamaskin du har, er det alltid mulighet for en krasj. Så komplekst og avansert som datamaskiner er i dag, er de fleste fortsatt åpen for ulike sårbarheter i både programvare og maskinvare. Operativsystemer har fortsatt masse feil som kan bli angrepet av virus, trojanske hester og mange andre typer malware - spesielt for datamaskiner under Windows-plattformen. Maskinvarefeil, for eksempel disk feil og krasjer, kan slette hele harddisken. For å sikre deg, her er hvordan du kan finne online system gjenoppretting av programvare.

Hvordan finne online system gjenoppretting av programvare. Uansett maskin du har.
Hvordan finne online system gjenoppretting av programvare. Uansett maskin du har.

  1. Systemgjenoppretting . System Recovery gir lagringsplass som lar deg lagre dine viktige filer til dedikerte servere fra selskapet. Fordi selskapet tilbyr sine tjenester via nettet, er alt du trenger internettforbindelse. Selskapet tilbyr også en gratis prøveversjon som vil tillate deg å oppleve høy grad av automatisering og tilpasning som selskapets systemgjenoppretting tjenester gir.
  2. Besøk Lifehacker . Lifehacker er en stop for nesten hver databehov. Bortsett fra vurderinger på de nyeste gadgets og de beste måtene å maksimere ditt digitale liv, området også presentere noen av de beste systemgjenoppretting verktøy for deg. Enda bedre, disse er alt gratis. Blant systemet gjenopprette programvare som du finner på nettstedet er O & O DiskRecovery, som er et kraftig verktøy som vil gre gjennom hele datamaskinen for å søke etter tapte og slettede filer. Du kan også bruke SuperDuper til å lage enkle og automatiserte sikkerhetskopier for datamaskinen. Du kan også få tilgang til andre opplysninger som er nødvendige for å gjenopprette systemet fra bunnen av, for eksempel Magical Jelly Bean Key Finder som vil søke etter installasjonen koden fra CD, som du må installere kopi av operativsystemet. Du kan også bruke System Information for Windows Tool som vil gi deg system informasjon som vil være nyttig i å gjenopprette datamaskinen.
  3. Sjekk Unistal . Unistal er en av de beste i bransjen når det gjelder system restore, sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Selskapet tilbyr et mangfold av tjenester for å møte dine behov, alt fra e-utvinning, gjenoppretting av data, gjenoppretting, system gjenoppretting, backup utvinning, og selv database gjenoppretting for servere. Avinstaller har også en funksjon kalt OS Application Restore, som vil tillate deg å hente den skadede operativsystem.
  4. Mozy . Hvis du ønsker å lagre datafiler i stedet for systemfiler, kan du bruke Mozy, som vil intelligent sikkerhetskopiere filene dine ved hjelp av et automatisk system som kommer med båndbredderegulering å sikre at du vil kunne bruke din internettforbindelse og nettverket effektivt selv som datamaskinen ryggene seg opp i bakgrunnen. Du kan planlegge backup, og du kan angi bestemte mapper på datamaskinen som skal sikkerhetskopieres ofte. Alle filer i Mozy er kryptert under overføringen for å sikre personvernet og sikkerheten til dine data.
  5. Adrive . De fleste online utvinning og data backup tjenester kommer med en ganske stor prislapp, og mens mange tilbyr prøveversjoner og gratis tjenester, er disse stort sett begrenset til flere gigabyte med lagringsplass. Men med filer vokser i størrelse, og med og flere mennesker strømpe opp hver digital fotografi og sang, trenger du mer enn bare noen measly gigabyte med lagringsplass på Internett. Det er der ADrive kommer inn, med sine 50 gigabyte lagringsplass for filene dine.

Med halvparten av alle PC-brukere opplever tap av data hvert år, er det best å være forberedt. Holde dine filer og datamaskinen trygge er nå mulig gjennom elektroniske alternativer som vil tillate deg å gjenopprette datasystemet og dine filer når en krasj skjer.