O2e

Hvordan finne programvare nedlastinger for gjenoppretting av dokumenter

Data-programvare er et veldig nyttig verktøy som hvilken som helst datamaskin brukeren må ha til sin disposisjon. Den lar deg hente dokumenter som har blitt skadet eller slettet ved et uhell. Hvis du har vært rundt datamaskiner for en stund, vet du hvor ofte den slags situasjon skjer. Men å ha en vil sikkert koste deg noe, så kan du få programvare for nedlasting for gjenoppretting av dokumenter gratis?

Hvordan finne programvare nedlastinger for gjenoppretting av dokumenter. Hvis programvaren er svært hendig, så det må være stor.
Hvordan finne programvare nedlastinger for gjenoppretting av dokumenter. Hvis programvaren er svært hendig, så det må være stor.

Du kan få tilgang freedownloadscenter.com og søk etter R-Word Recovery programvare. Programvaren er utviklet for å fungere i MS Word, Excel, PowerPoint, etc. perfekt. Du kan enten velge å la programmet automatisk gjenopprette filene for deg, eller du kan gjøre det selv. En av funksjonene som programvaren har er dens evne til å gjenopprette selv de mest sterkt skadet. Doc-filer. Som ville alle andre nedlasting nettsteder, vil du bli bedt om å sende inn din e-post mens nedlastingen pågår. Annet enn dette kravet, er hele prosessen fri fra alle andre problemer.

Hvis programvaren er svært hendig, så det må være stor

Hvis programvaren er svært hendig, så det må være stor. Høyre? Den Undelete Plus datarekonstruksjon Programvaren trenger ikke å være installert for å fungere på harddisken din. Og selv med denne spesielle funksjonen, det gjør de samme tingene som alle data recovery programvare, gjøre. Og med sin 583 KB størrelse, det tar ikke mye plass i diskettstasjonen. Det har også evnen til å fungere i alle Windows OS, noe som betyr at det er den perfekte flash data recovery programvare.

En annen utmerket datarekonstruksjon programvare er Pandora Recovery

En annen utmerket datarekonstruksjon programvare er Pandora Recovery. Det har spesialisert seg på å gjenopprette data som er slettet fra harddisken etter at den ble lagret i papirkurven. Det gjør det mulig for brukeren å gjenopprette alle typer data, og som inneholder bilder, tekster, videoer, etc. Selskapet som eier programvaren har også gjort sine endringer og gjort deres bærbare versjonen av programvaren. Den har også DVD datarekonstruksjon funksjoner eller funksjoner som tillater gjenoppretting av data fra bærbare lagringsenheter.

En annen utmerket datarekonstruksjon programvare er Pandora Recovery. Endelig er de ADRC Data Recovery Software Tools.
En annen utmerket datarekonstruksjon programvare er Pandora Recovery. Endelig er de ADRC Data Recovery Software Tools.

En annen flott måte å få en gratis programvare for å hente skadede eller slettede filer er gjennom Recuva.com. De har en av de mest vellykkede programvare i bransjen. Deres programvare kan få de slettede filene for deg etter at du har slettet den i papirkurven. Den lar også brukeren til å gjenopprette data som har blitt automatisk slettet etter "dokument korrupte" feil. Det kan også gjenopprette filer som har blitt ødelagt av virus, eller noen form for feil. En annen funksjon som programvaren skryte er dens evne til å trekke ut skadede filer ut av flyttbare lagringsenheter. Det kan gjenopprette CD data foruten å være en stor harddisk frisk programvare.

Endelig er de ADRC Data Recovery Software Tools

Endelig er de ADRC Data Recovery Software Tools, en av de mest brukervennlige datarekonstruksjon programvare. Det er brukervennlig fordi skaperne av programvaren forstå at ikke alle forbrukere er flinke i å bruke komplekse programmer. Den har veldig konkrete verktøy som kan løse et svært spesifikt problem, slik at brukeren slipper å famle i mørket mens du bruker programvaren. Det har også en meget liten lagerplass til å oppta noe som betyr at den er bærbar og ikke nødvendigvis krever installasjon. De beste egenskaper som denne programvaren har er dens fleksibilitet, brukervennlighet og effektivitet, noe som er perfekt for en lekmann som er ute etter gratis men effektiv programvare.

Anskaffelse av midler for å bedre sikkerheten i filene dine gir mening. Og ved å ha en data-programvare på hånden, er du garantert å føle deg trygg med filene dine.