O2e

Hvordan finne rabatter på blekk

En av de første hindrene som datamaskin og skriver eierne må forholde seg til er å erstatte blekk. Den svarte blekket forsvinner eller den blå går tørr. Essayet eller avhandlingen du har skrevet kan ikke se aktuelt dersom det ble trykt i rødt eller gult. Nå må du gå ut og kjøpe en ny blekkpatron til skriveren. Og oftere enn ikke, disse er ganske dyre. Det er en markedsføring taktikk ansatt av skriveren produsenter. De kan selge skriverne ganske billig, fordi disse er subsidiert av kostnadene for blekk. I rene ord, er skriveren blekk bare en smerte i nakken.

For skriver blekkpatroner

Hvordan finne rabatter på blekk. For skriver blekkpatroner.
Hvordan finne rabatter på blekk. For skriver blekkpatroner.

For skriver blekkpatroner, kan du enten få blekkpatroner eller kjøpe alternative tredjeparts patroner. Dette er ikke så vanskelig å finne, faktisk. Du kan finne blekk påfylling stasjoner på ditt lokale kjøpesenter eller på datamaskinen shoppingområde. Men hvis du bor i et område som ikke er så teknologisk kunnskapsrike og datamaskinen deler og tilbehør er knappe, så kan du sjekke på nettet.

Bare skriv de riktige søkeord i søkemotorene. For eksempel: ". Skriver blekk refill rabatter" Du vil sannsynligvis få gode resultater.

Sider som Re-inks.com , Discount-inks.com og mange andre tjenester og produkter som inneholder kompatible eller resirkulert blekkpatroner, kontinuerlig blekket systemer, inkjet og toner refill kits og andre. I utgangspunktet er alt det for nesten alle merker tilgjengelig i markedet.

Å få rabatter på blekk

Å få rabatter på blekk.
Å få rabatter på blekk.

Å få rabatter på blekk, kan man bruke kuponger også. Disse kupongene kan tas ut av datamaskinen blader, og også i online kupongen nettsteder som Mycoupons.com . Disse kan brukes til å redusere kjøpesummen for originale blekkpatroner. Du kan også se etter butikker eller butikker hvor du kan handle i dine brukte blekkpatroner for en rabatt.

En annen måte å få rabatter på skriveren blekk er volum eller bulk innkjøp. Dette er bra for bedrifter som tungt avhengige av utskrifter. Dette penny-pinching flytte, derimot, er ikke akkurat praktisk for de som bruker datamaskiner bare for personlige behov, med mindre du er virkelig en tung skriver brukeren. Hvis det er tilfelle, så du må kanskje beredskapslager på skriveren blekk.

Den beste, og mest økonomiske måten å kjøpe blekk er å kjøpe en kontinuerlig blekksystem for fotoskriver. Hva er ryddig om det er at du ikke trenger å erstatte blekkpatronen igjen og igjen lenger. Heller ikke ville du trenger å bekymre deg for å miste blekk på de mest uventede øyeblikk. Hva kontinuerlig blekksystemer gjøre er å la deg fylle opp blekk fra separate, dedikerte beholdere, som vanligvis er store tanker som fôr blekk til skriveren via rør! Hva mer er at du kan bruke billigere kompatible alternative blekk flasker å fylle dine tanker med. Du har kontroll både på volumet av blekk du satt i system, og hva volumet av blekk du trenger. Dette viser seg billigere, spesielt i det lange løp.