O2e

Hvordan finne sentralbordet programvare

Call center teknologi og programvare er i konstant utvikling som etterspørselen etter flere høyeffektive programmer og produktivitetsverktøy er florerer. Forbedringer og nyvinninger er bundet til å skje som brukeropplevelsen er og tilbakemeldinger kan lett bli samlet. Det er to typer programmer som et callcenter trenger. Når er kundesenteret programvare som vil administrere agentens samhandling og legge til rette for kommunikasjon mellom klienter. Den andre er kunden eller CRM-programmet, som er fokusert på informasjonsinnhenting, og evnen til å reagere på samlet informasjon fra kunder. De to programmene fungerer hånd i hånd for en mer effektiv forretningsprosess.

Hvordan finne sentralbordet programvare. Ytterligere rapport generasjon.
Hvordan finne sentralbordet programvare. Ytterligere rapport generasjon.

Her er fremgangsmåten og tips for å basere avgjørelsen på å finne den rette programvare for et callcenter.

Samle all nødvendig informasjon som vil være din guide i å gjøre informere beslutninger om å oppgradere din nåværende system for fremtidig planlegging. Få innspill fra agenter som vil være først og fremst sluttbrukeren av programvaren.

Liste ned de funksjonene du trenger fra kundesenteret programvaren du planlegger å kjøpe. Her er noen som kan hjelpe deg:

Ytterligere rapport generasjon. Avansert automatisk ringe distribusjon.
Ytterligere rapport generasjon. Avansert automatisk ringe distribusjon.

  • Brukervennlighet - se en prøvetur av programvaren og få agenter til å evaluere den. Programvaren skal være brukervennlig og ndashfriendly og lett å navigere, tappene og kontroller er lett å forstå.
  • Tid for å installere og integrere - Sjekk med leverandøren / s hvor lang tid det vil ta for programvare som skal installeres og integreres inn i systemet ditt.
  • Fleksibilitet - sjekk hvordan programvaren kan matche og utfylle din nåværende system.
  • Administrasjon og vedlikehold - programvaren bør tillate administratoren eller IT-folk å enkelt konfigurere den til dine behov uten å kalle for service

Ytterligere rapport generasjon

Ytterligere rapport generasjon - det er innebygd i rapporter genererer funksjoner som inngår i kundesenteret programvare. Men du kan trenge noen andre typer rapport bortsett fra standard real-time ytelse analyse og periodiske generelle rapporter. Programvaren skal være fleksibel nok til å bli konfigurert til å generere andre typer rapporter som du kan kreve og unik for din bedrift.

Avansert automatisk ringe distribusjon - Automatisk ringe distribusjon er en av de viktigste funksjonen i en samtale center programvare, men se etter en programvare med avansert ACD evne som betinget ruting hvor programmet kan automatisk rute samtaler til et annet lag hvis laget som vanligvis håndterer slike typer av samtalen er ennå ikke tilgjengelig så ned tid og ventetid er forkortet. Du kan også se etter et program som kan konfigureres slik at du kan legge inn dine agenter 'styrker og bruke den for kunnskapsbasert samtaleruting.

Interactive Voice Response

Interactive Voice Response - når de er riktig utformet, kan Interactive Voice Response minske byrden på agenter og samtidig gi umiddelbar service til kundene dine. Nye interaktive stemme reaksjonsevne kan samle grunnleggende kundeinformasjon samtidig venter en agent, og noen har tekst-til-tale evner hvor en agent kan oppdatere velkommen meldinger ved bare å skrive en ny melding. Sørge for at programvaren du får har denne evnen.

Ring blending - dette er en økt produktivitet funksjon som gjør at agenter for å veksle mellom inngående og utgående samtaler basert på volumet av samtaler mottatt.

Multimedia håndtering evne

Multimedia håndtering evne - Plan for fremtiden med det nye programmet som du kjøper. Programvaren skal kunne håndtere web, faks, chat og e-post henvendelser. Dette vil redusere dødtiden av dine agenter som de kan svare på andre former for henvendelser.

Fjerntilgang - med den globale steder av andre legemidler, bør fjerntilgang inngå i systemet. Hvis du ennå ikke er bruker dette, så sørg for at dette er inkludert i listen over ting du må spørre leverandører.

Velg mellom vert eller lokale løsninger. Med en hosted løsning, vert leverandøren programmet for deg og dine agenter tilgang til systemet gjennom bredbånd. Du betaler verten en vanlig månedspris. Risikoen her er når bredbåndstilkobling er nede. En lokal løsning på den annen side vil kreve at du kjøpe programmet og installere det på systemet ditt. Du har mer kontroll for systemet, men dette krever en enorm startkapital utlegget.