O2e

Hvordan finne stresstest programvare

Stresstest programvaren kan du bestemme ytelsen til datamaskinen elementer eller programvare utover sine nødvendige optimale driftsforhold. Som sådan, vil det faktisk tillate deg å vite grensene for systemet ditt og hjelpe deg å opprettholde datamaskinen mer effektivt. Det er mange måter å teste programvaren, men tar det til ekstreme forhold med den rette stresstest programvare er en sikker måte å hjelpe deg å få mer innsikt og verdifull informasjon om datamaskinen. Her er de prøvd og testet måter å finne den rette stresstest programvare for dine behov:

Stille en tidsplan. Tid og sted er nødvendig for deg å administrere stress test programvare. Du trenger å gjøre datamaskinen / s tilgjengelig for testing for tidsrammen som kreves av stresstest programvare. Også, hvis du jobber alltid med intensive datadrift, vil du kanskje sette inn en bestemt vanlig nedetid for drift strengt for vedlikehold, blant annet stress testing. Denne måten, vil du ha et organisert system som vil hjelpe deg å passe rett stresstest programvare.

Hvordan finne stresstest programvare. Freeware stresstest programvare.
Hvordan finne stresstest programvare. Freeware stresstest programvare.

Detaljer. Hva eksakt delen av systemet trenger testing? Vil det være plattform, operativsystem (OS), hele CPU eller hovedkort? Det er spesifikke typer stress test programvare som kan hjelpe deg teste disse elementene individuelt. Dette vil hjelpe deg å begrense de tilgjengelige alternativene som du har som prøver å finne den mest egnet type for deg.

Systemkrav. Systemkravene er det første du må vurdere når du prøver å bruke stresstest programvare i systemet ditt. Du trenger å vite på forhånd hvilke spesifikasjoner for datamaskinen, slik at du kan inspisere senere hvis det passer minimum systemkrav blir spurt av stresstesten programvare som du vil finne.

Freeware stresstest programvare. Freeware har sine egne fordeler når det kommer til stress test programvare. For det første er det gratis og du kan laste ned og sammenligne så mange typer stress test programvare som du foretrekker. Noen av de beste kildene til freeware for stresstesting datamaskinene inkluderer Best Freeware Download og programvare Geek inneholde en liste over freeware for stresstesting med noen vurderinger eller tilleggsinformasjon om funksjonene.

Shareware stresstest programvare. Premium stresstest programvare.
Shareware stresstest programvare. Premium stresstest programvare.

Shareware stresstest programvare. Shareware-versjoner av ulike typer stress test programvare er generelt mye bedre enn freeware, men de har disse annonsene fra sponsorer som vil noen ganger tvinger deg til å gjøre flere kjøp eller å bli med i andre typer abonnementer. Super Shareware tillater og andre online ressurs nettsteder du å få tilgang til og laste ned populære stresstest programvare shareware.

Premium stresstest programvare. Branded stress test programvare inneholder den fullstendige versjonen av programvaren som du leter etter. På toppen av dette, kan du også ha gratis online hjelp med andre brukere og stress teste programvare produsenten. Et eksempel som du kan sjekke ut er stresstest programvare som tilbys av Pass Mark .