O2e

Hvordan finne telefonutstyr for hørselshemmede

Er dette virkelig mulig? Du kan virke til å undres

Er dette virkelig mulig? Du kan virke å lure. Ja, det er det. Vår fremme i teknologi har gjort nesten alt mulig, og dette inkluderer hørselshemmede å kunne nyte fordelene av å snakke i telefonen. Her er bare noen av telefonutstyr at hørselshemmede kan bruke eller kjøpe:

Hvordan finne telefonutstyr for hørselshemmede. Ringer forsterkere og signaler.
Hvordan finne telefonutstyr for hørselshemmede. Ringer forsterkere og signaler.

  1. Ttys eller Tele-Skrivemaskiner. Hørselshemmede mennesker bruker ttys å ringe og motta samtaler hjemme. Sende meldinger over ttys er som å sende korte meldinger over mobiltelefoner. Mottakeren av meldingen skal ha en kompatibel enhet som skal motta meldingene. I noen land, menneskelige relé operatører motta meldinger fra hørselshemmede er TTY og videresende det til en høring person gjennom vanlig telefon. TTY meldinger kan også gjøres via en personlig datamaskin hjelp av spesiell programvare.

  2. Er dette virkelig mulig? du kan virke til å undres.
    Er dette virkelig mulig? du kan virke til å undres.

    Amplified telefonutstyr. Amplified telefoner, enten trådløs eller med ledning, blir brukt av hørselshemmede hjemme. I dette utstyret, er lyden forsterket gjør det mer forståelig for hørselshemmede person. Amplified telefoner har spesielle funksjoner som varsling systemer og digitale telefonsvarere. Mest forsterkede telefoner kan gå så høyt som 50 desibel. Dette gjør en hørselshemmede persons hørsel kapasitet til å være nesten lik en høring person. En forsterket telefon kan kjøpes som en helhet og er knyttet til den vanlige telefonlinjen eller en liten forsterke enheten kan kobles til en hvilken som helst vanlig fasttelefon. Den lille forsterke enheten gjør det enkelt for hørselshemmede å føle seg fri til å bruke hvilken som helst telefon utenfor hjemmet.

  3. Spesielle mobiltelefon og tilbehør. I det siste, hadde hørselshemmede problemer ved hjelp av mobiltelefoner fordi radiosignalene forstyrre sine høreapparater. I dag er T-brytere av sine høreapparater brukes som mottakere for mottatte anrop på mobiltelefonen. Det er trådløse repeterende hodetelefoner som er allerede kompatibel med Bluetooth-aktiverte mobiltelefoner. Dette er veldig viktig, spesielt i kjøring. Federal Communications Commission ga en ordre til alle teleoperatører å gi mobiltelefon tjenester til hørselshemmede i 2002.

  4. Ringer forsterkere og signaler. Selv om det er forsterket telefoner for hørselshemmede, kan det hende at de har problemer med å vite at noen ringer. Her er der ringesignal forsterkere og signaler kommer i hendig. Ringer forsterkere forsterke ringetone til en spesifisert decibel, slik at hørselshemmede person kan høre det tydelig selv på avstand. En ringetone signal er et lite stykke av telefon utstyr som er hekta på den forsterkede telefon som lyser opp når du mottar en samtale. Andre modeller har ikke bare lyse opp, men også vise en "samtale" tegn på en liten skjerm.

Å være hørselshemmede bør ikke være en grunn til å ikke bli koblet over telefon. Minst, dette er hvordan det er i dag. Borte er de dager da hørselshemmede er utelatt i form av kommunikasjonsteknologi. De er heldige liksom at det allerede telefon utstyr tilgjengelig for dem.