O2e

Hvordan finne topp data programvaresystemer

Miste viktige dokumenter på datamaskinen din er trolig en av de verste tingene som kan skje med deg, spesielt hvis du ikke har tatt sikkerhetskopi av filene dine. Nedenfor er noen av de beste data-programvare systemer som kan hjelpe deg å gjenopprette og gjenopprette disse viktige filer.

Hvordan finne topp data programvaresystemer. Gjenopprette filene mine 3.98.
Hvordan finne topp data programvaresystemer. Gjenopprette filene mine 3.98.

  1. Gjenopprette filene mine 3.98 - The Recover My Files 3.98 programvare er en av de beste data-programvare systemer i markedet på grunn av sin brukervennlighet. Dens funksjoner er svært effektive, og programvaren gir hjelp støtte. Gjenopprette filene mine har flere funksjoner for å hjelpe deg å gjenopprette tapte data på ikke bare datamaskinens harddisk, men også for minnekort, USB-flash disker, iPod og andre enheter med flash disker. Denne programvaren gjør det mulig å søke etter slettede filer eller e-post fra Outlook-program ved hjelp av stikkord, filnavn og deres utvidelser. Den Recover My Files programvaren er enkel å installere og har et grensesnitt som er lett å forstå. Den eneste ulempen er at den ikke kan gjenopprette filer fra RAID-stasjoner.
  2. DT verktøy digital redning premium - DT Utilities Digital Rescue Premium er trolig den bestselgende filgjenoppretting programvare i markedet. Søker etter slettede filer fra harddisken eller Outlook-programmet er en lek med denne programvaren. Enten tapte filer var fotografier, musikk, filmer eller e-post Digital Rescue Premium-programvaren vil søke etter den. Ved hjelp av programvaren fungerer er enkel nok til å oppnå siden du vil bli guidet hvert steg på veien med opsjoner og hjelp støtte. Programvaren effektivitet er en som du vil bli imponert med når du gjenopprette alle tapte data.
  3. Data Recovery Wizard 4 - The Data Recovery Wizard software grensesnitt er enkel og lett nok til å betjene. Du bare søke etter bestemte filer som du ønsker å gjenopprette og programvaren vil vise en forhåndsvisning av data når den har funnet det. Du kan gjenopprette slettede filer fra papirkurven, harddisken og selv om andre enheter som iPod eller digitalkamera. Dataene du gjenopprette kan deretter gjenopprettes eller lagret på datamaskinen.
  4. Pandora recovery - Pandora Recovery er et gratis program som hjelper deg å gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell fra datamaskinen. Programvaren kan søke etter permanent slettede filer fra papirkurven og gjenopprette dem på datamaskinen din. Uansett hvilken type fil det kan være, kan Pandora Recovery søke og gjenopprette dem for deg.
  5. Recuva - Den Recuva data-programvare har en av de enkleste grensesnittet og funksjonene i markedet. Den ble skapt av de samme skaperne av CCleaner og er gratis å laste ned. Ikke bare tillater programmet deg å gjenopprette slettede filer, men det kan også søke etter filer som ble berørt og fjernet av virus.

Nå mister data vil ikke stresse deg ut så mye som det pleide å med disse data recovery programmer som bidrar til å gjenopprette slettede filer på datamaskinen din.