O2e

Hvordan finne trådløs dekning over

Reiser alene kan være svært farlig

Reiser alene kan være svært farlig. Det er viktig at du holde kontakten med folk du elsker når du prøver nye eventyr på egen hånd. Før du går på tur på egen hånd, det er viktig at du sjekker ut den cellulære dekningsområde de stedene som du vil være passerer gjennom. Dekningskart er gjort tilgjengelig av tjenesteleverandøren, som du kan få via Internett. Hvis mobiltelefonen din kan koble til Internett, så kan du sjekke din mobil dekning gjennom mobiltelefonen før du begynner å kjøre. Men hvis telefonen ikke har den evnen, bør du bruke din personlige datamaskin (PC) for å finne GSM-dekning.

Her er hvordan å sjekke dekningen tjeneste i ulike områder.

Hvordan finne trådløs dekning over. Sprint dekning verktøyet.
Hvordan finne trådløs dekning over. Sprint dekning verktøyet.

  1. Coverageright ™ er en spesiell database kart som viser en sammenligning av områder med trådløs dekning markedsføres av ulike teleoperatører. De har 150 forskjellige kart som dekker teleoperatører. Den lar deg se de markedsførte bygge-outs, skiller de tilknyttede områder og sammenlign den trådløse mobilnettet dekning. Du kan enkelt importere CoverageRight til ArcView ® eller MapInfo ®-programmet, til å spørre, vise eller kjøre rapporter med bruk av kraftige verktøy som inngår i disse populære dekning programvare.
  2. Sprint dekning verktøyet tilbys av Sprint for sin egen kart som beskriver dataene området, telefon, etc. som er dekket av sitt nettverk. De tilbyr også en liste over agenter som du kan koble til internasjonalt når du velger å gå roaming hvis du er i et annet land. På denne måten er du fortsatt koblet selv om du ikke er på amerikansk jord.
  3. Deadcellzones.com er et webområde som viser steder som anses dødsoner eller steder som ikke har Nextel dekning. Med dette nettstedet kan du enkelt finne områder hvor du ikke kan bruke dine mobiltelefoner. Nettverksklienter kan også sende områder som de mener er dødsoner ennå ikke oppført på området. På denne måten kan du hjelpe andre forbrukere i å identifisere områder som ikke har dekning.
  4. Signalmap.com er et webområde som er bruker-generert. Det viser signaler celle ved store tjenesteleverandørene. Sammenligne styrkene signaler mobiltelefon leverandører og se etter dødpunkter. Det tar bare 30 sekunder å legge til din egen signal, og det hjelper denne gratistjenesten vokse. Enten du er en Alltel eller AT & T abonnent kan du se signalstyrken som helst fra dette nettstedet.

Dette er bare eksempler på nettsteder som du kan bruke til å finne ut hvilke områder har dekningsområdet. Å vite om stedene du passerer gjennom i din reise har trådløse nettverk kan være svært nyttig, spesielt hvis du får problemer. Hvis du var på vei inn skogområder, ville det være bedre hvis du tar med en toveis radio. På denne måten er du sikret at hvis din mobiltelefon ikke på deg, har du alltid en sikkerhetskopi kommunikasjon verktøy som du kan bruke til å ringe etter hjelp. Det er viktig at du være forberedt med enhver eventualitet som kan skje. Det er mye bedre å være safe than sorry.