O2e

Hvordan fjerne DRM beskyttelsen lovlig

Fjerne data Rights Management (DRM) Beskyttelse kan gjøres lovlig

Fjerne data Rights Management (DRM) Beskyttelse kan gjøres lovlig. Glem om å skrive et brev appellerer til musikk industrien ledere om å vurdere ideen om utrangering DRM-beskyttelse regelen, lov, forskrift, eller hva annet det er ment å være lovlig innkalt. Det kommer ikke til å skje. I stedet fokusere på å bruke verktøyene som er fritt tilgjengelig for deg: din datamaskin, internett, og et konverteringsprogram.
Fremover, her er forslag om å fjerne DRM beskyttelsen lovlig.

  • Gå gjennom din iTunes musikkbibliotek. Les gjennom titlene i biblioteket og sjekke om alt på det er DRM-beskyttet. Siden du er snill å teste dette ut, velger et par av låtene som vil gå under en media konverterte senere i prosessen.
  • Slå på datamaskinen og laste ned media converter som du velger. Du kan gå på nettet for å gjøre noen undersøkelser, eller du kan like gjerne plukke Wondershare. Wondershare fungerer for både Mac og Windows-operativsystemer. Nedlastingen vil ikke være gratis skjønt så forbereder å swipe at kredittkortet deres.
  • Etter kjøpet og når nedlastingen er fullført, må du installere media converter. Klikk på WMV-alternativet eller Windows Media Video. Herfra velger du alternativet for å legge filene ved å klikke på "Legg til"-knappen. Nå kan du veldig enkelt markere eller dra lyden mappen du vil konvertere. Som nevnt, eksperimentere med et par sanger, og hvis konverteringen blir vellykket, legge til flere grupper. Omformer kan håndtere store filer eller partier så ikke bekymre deg for det. Hvis du har en massiv musikkbibliotek, er tid det du trenger. Et annet alternativ for konvertering kalles "Komme i gang". Bruke samme media converter, drar lydfilene dine til knappen merket "Komme i gang" for å starte opphugging prosessen.
  • La den konverterte plukke formatet for deg. Eller hvis du vet hvilket format er kompatibelt med de opprinnelige lydklipp, kan du også plukke den selv. Du vil også se en liste over forslag på dataskjermen så bedre dobbeltsjekke din hakke med converter forslag. For konvertering til en MP4-format, må du laste ned og installere Real Player. Klikk på denne linken for at: real.com / realplayer
  • På slutten av denne prosessen, vil du se at lydfiler har nå blitt konvertert til det formatet du ønsker, og er alle DRM beskyttelse-gratis!
  • Lukk alle programmer og gå av på internett.
  • Start datamaskinen på nytt for alle endringene som skal anvendes.
  • Spille, overføre til en annen datamaskin, eller overføre lydklipp uten å tenke på DRM etiketten.


Du har kanskje fått det du ønsket

Hvordan fjerne DRM beskyttelsen lovlig. Gå gjennom din itunes musikkbibliotek.
Hvordan fjerne DRM beskyttelsen lovlig. Gå gjennom din itunes musikkbibliotek.

Du har kanskje fått det du ønsket, men husk at du har et ansvar for å følge reglene ut i favør av DRM beskyttelse. Ikke vær lykkelig spre musikken rundt som du har all rett i universet å gjøre med det som du vil. Du vil bli tatt, og når du gjør det, vil du ikke bli synge glade melodier! Det er sikkert!