O2e

Hvordan fjerne en MSI fil

En MSI-filen er også kjent som Windows Installer-fil

En MSI-filen er også kjent som Windows Installer-fil. Den leveres med installering av nye programmer på datamaskinen. Etter å ha installert programmet, vil du kanskje merke at MSI filen er fremdeles på datamaskinen. MSI-filen kan være infisert med virus så det er viktig at du skanne en nedlasting hvis noen sender deg denne filen. Når du planlegger å fjerne en MSI fil fra datamaskinen din, sørg for at det ikke vil gjøre noen skade som vil føre til at programmer å slutte å kjøre. MSI-filer som du trygt kan fjerne er de som er inne i midlertidig mappe. Andre MSI-filer kan være nødvendig av programmet som er installert på datamaskinen for at den skal kjøre. Gjøre noen undersøkelser før du planlegger på å fjerne MSI-filer.

Hvordan fjerne en MSI fil. Installer opprydding verktøyet.
Hvordan fjerne en MSI fil. Installer opprydding verktøyet.

Du kan enkelt fjerne MSI-filen fra datamaskinen ved å følge de enkle trinnene som er gitt nedenfor. Her er fremgangsmåten for hvordan du kan fjerne en MSI fil fra datamaskinen:

  1. Installer opprydding verktøyet. Du kan enkelt fjerne MSI-filer fra datamaskinen ved hjelp av Windows Clean-Up Utility. Hvis du ikke har dette installert på datamaskinen, kan du laste ned en kopi fra nettsiden http://support.microsoft.com/kb/290301/. Last ned verktøyet fra nettstedet. Du vil finne og. Exe fil på datamaskinen for oppryddingen verktøyet. Klikk på denne filen og følg instruksjonene til du er ferdig med å installere programmet. Etterpå kan du allerede fortsette med de neste trinnene.
  2. Start opprydding verktøyet. Starte opprydding verktøyet på datamaskinen din ved å dobbeltklikke på ikonet. Du kan også få tilgang til programmet ved å klikke på "Start"-knappen. Velg "Alle programmer" fra listen og finne "Windows Installer Clean-Up". Klikk på det og programmet skal umiddelbart starte på datamaskinen.
  3. R EDra MSI-filer på datamaskinen din. Du vil se en liste over programmer som er installert på datamaskinen. Velg programmene som MSI-filer du vil fjerne. Etter dette, klikk på "Fjern"-knappen. En ledetekst vindu vil dukke opp advarer deg om fjerning at du kommer til å gjøre. Velg OK for å fjerne MSI-filer. Nå har du eliminert alle MSI-filer som du ikke trenger på din maskin.

Dette er fremgangsmåten som du må følge hvis du ønsker å fjerne MSI-filer fra datamaskinen. Trinnene er veldig enkelt, og du kan eliminere uønskede filer på maskinen din hvis du følger dem nøye.

Pass deg for folk som sender deg ukjente filer med filtypen MSI. Dette kan være trikset og filen kan inneholde noen virus som kan ødelegge datamaskinen og bremse ned hastigheten. Alltid ha en oppdatert anti-virus program til å kjøre kontroller på datamaskinen for å sikre at du ikke har skadelige elementer i maskinen din. Det er rikelig med gratis anti-virus verktøy som du kan laste ned fra Internett. Velg en som du tror vil gjøre jobben for deg.