O2e

Hvordan forstå en termisk skriver

Den termiske skriveren er også kalt en direkte termisk skriver

Den termiske skriveren er også kalt en direkte termisk skriver. I motsetning til andre skrivere, genererer denne skriveren bilder gjennom forsiktig oppvarming av termisk papir. En annen modus som er relatert til termisk utskrift er den termisk overføring utskrift, en modus som fabrikkerer image gjennom oppvarming bånd.

Hvordan virker en termisk skriver arbeid

Hvordan virker en termisk skriver arbeid? En termisk skriver funksjoner ved hjelp av de viktigste komponentene. Dette er de viktigste komponentene i en termisk skriver: controller styrene, glassplate, våren og termiske hodet.

Hvordan forstå en termisk skriver. Trådløs termisk skriver.
Hvordan forstå en termisk skriver. Trådløs termisk skriver.

 1. Controller styrene. Disse platene er brukt for å kjøre mekanismen av termisk skriver. Kontrollerne er implantert med firmware. Denne firmware kjører grafikk og strekkoder, samt logoer. Firmware kan brukeren tilpasse skrifttype og skriftstørrelse. I tillegg kan et kontrollerkort administrere sensorer som dør åpen, lite papir, etc. Controller boards også brukes med grensesnitt som trådløs, parallell, RS-232 eller USB. Noen controller styrene direkte kontanter skuffer.
 2. Platen. Pressplaten er en valse laget av gummi. Platen mater skriveren med termisk papir. Etter den termiske papirer er satt inn, skjer varmeoverføring som resulterer i resepten fargemønstre i papiret.
 3. Våren. Den trykk utøves mot det termiske hodet gjennom fjæren. Dette trykket gjør kontakten mellom den termisk papir og det termiske hodet mulig.
 4. Termiske hodet. Varmen genereres i skriveren gjennom det termiske hodet. Den termiske hodet er komponenten ansvarlig for utskrift på termisk papir.

Termiske skrivere er vanligvis brukes til enkle oppgaver

Termiske skrivere er vanligvis brukes til enkle oppgaver. For eksempel er utskrift av kvitteringer og logoer enkelt gjøres gjennom termiske skrivere. Disse skriverne er også kjent for å være kostnadseffektive fordi de genererer dokumenter ved oppvarming termo-sensitive papir. Utskrift av svart med en annen farge (f.eks rød) er en annen funksjon i en termisk skriver. Her er de forskjellige typer termiske skrivere:

 1. Trådløs termisk skriver. Denne typen bruker infrarøde stråler for å bånd med datamaskiner. Denne typen sies å være en av de beste termiske skrivere.
 2. Direkte termisk skriver. Denne skriveren fungerer gjennom brennende prikker på termisk papir. Direkte termisk skriver anbefales for utskrift av etiketter samt utskrift av kvitteringer. Med direkte termiske skrivere, er det som om du har din egen etikett skriveren. I motsetning til de trådløse termiske skrivere, kan denne typen bare utføre monokrom utskrift.
 3. Termisk voks overføring skriveren. Denne typen skriver trenger varme for å overføre bildene. Et bånd belagt med voks brukes av denne skriveren. I motsetning til de to første skriverne, kan den termiske voks overføring skriver utføre flere farget utskrift.

Termiske skrivere er best for virksomheten bransjer på grunn av følgende fordeler:

Den termiske skriveren er også kalt en direkte termisk skriver. Direkte termisk skriver.
Den termiske skriveren er også kalt en direkte termisk skriver. Direkte termisk skriver.

 1. Skriver ut raskere enn matriseskriver.
 2. Utfører uten støy i forhold til punktmatriseskriver.
 3. Sparer penger fordi den ikke trenger blekk.
 4. Genererer strekkoder raskere ut som en sebra skriver.
 5. Belyser viktige data gjennom to-farget utskrift.
 6. Gir font ekstrautstyr (f.eks større skriftstørrelse for pensjonister).
 7. Forbedrer selskapets identitet gjennom trykte logoer i kvitteringer.
 8. Reduserer bruken av to-lags papir.

Velge termiske skrivere vil faktisk hjelpe deg å øke overskuddet av din bedrift. Hva venter du på? Grab en termisk skriver nå.