O2e

Hvordan forstå telefonens funksjoner

Telefoner, i dag, har svært lite til felles med sine forgjengere et århundre siden. Bortsett fra talefunksjoner, har det utviklet seg til en mer kompleks enhet med flere telefonfunksjoner. Det har blitt så komplisert at mange mennesker, selv i dag, kan neppe fange opp til sine kontinuerlige fremskritt. Noen vil ikke engang gidder å forstå hva en telefonens forretningsfunksjoner gjøre, når det faktisk kan det forbedre måten de gjør forretninger. Men det finnes måter å gjøre deg å forstå dine telefoner har mer rett og slett. Her er noen av trinnene som du kanskje ønsker å prøve med telefonen.

Hvordan forstå telefonens funksjoner. Les telefonens brukerveiledning før du bruker den.
Hvordan forstå telefonens funksjoner. Les telefonens brukerveiledning før du bruker den.

  1. Les telefonens brukerveiledning før du bruker den. Håndboken er den mest direkte bistand at telefonen selskapet har skapt for sine kunder. Det er inkludert i telefonens prislapp. Det har blitt studert av selskapet og revidert flere ganger for å gjøre den mer lesbar for lekmann. Det er trist om at noen mennesker aldri gidder å lese guiden fordi lesing tar mye tid. I mange tilfeller, etter den tid du sliter med telefonens digitale funksjoner, vil du allerede har glemt den manuelle eller håndboken er allerede tapt. Dette forklarer bare hvorfor du må lese manualen før du bruker telefonen, slik at du vil forstå sin egenskaper.
  2. Eksperimenter med funksjonene. Etter at du har lest manualen, er den neste tingen du trenger å gjøre for å sette kunnskap i praksis. Å kjenne detaljene i funksjonen gjør ingenting mye hvis du ikke praktiserer det. For å forstå hver funksjon, må du se det for deg selv. Ved å gjøre dette, vil du oppleve problemer som du aldri har forventet. Du kan deretter gå tilbake til manualen for å se hva du gjorde galt eller se om du må ta telefonen tilbake dit du kjøpte den. Telefonens display er ikke til å bite deg.
  3. Spør en venn. Noen ganger er en venn bedre enn noen manual. Manualer kan få svært komplisert, men ved å spørre en venn til å hjelpe deg å forstå enkelte funksjoner, kan det bare ta noen få sekunder for å forstå alt heller enn en time eller to. Men selvfølgelig, må du huske å spørre bare venner som kan være kjent med funksjonene i telefonen. Selv om vi vet at to hoder tenker bedre enn ett, må vi også innse at to uerfarne hoder ville bare føre til mer kaos.
  4. Utnytte internett coaching nettsteder. Det beste med å ha avansert teknologi er at alt kunne bli gitt til deg når du ønsker det. Internett har så mye potensiale til å forstå mange ting, inkludert funksjonene i telefonen. Du kan søke videoer med steg-for-steg instruksjoner om hvordan du bruker telefonen. Og hvis du har en anstendig tilkobling til en Internett-leverandør, kan du få tilgang til video instruksjon gjennom telefonen din når du vil. Ett nettsted som kan inneholde video instruksjoner er youtube.com .

Disse enkle rådene kan ikke se vesentlige ved første øyekast, men hvis du følger dem, vil du se hvor enkelt det er å lære nye telefonfunksjoner. Disse enkle instruksjonene kan gjøre telefonbruk opplevelsen bedre, slik at du kan maksimere bruken av telefonen. Hvis du ikke er interessert i komplekse funksjoner, søke etter ® før shopping for å få en som er grunnleggende og minimalistisk.