O2e

Hvordan forstå touch screen teknologi

Touch screen teknologi er så allment tilgjengelig og det er søknad så tilgjengelig - i form av digitale kamera skjermer, minibanker med touch-paneler, mobiltelefon skjermer, PDA, og selv bærbare skjermer, at det er nesten tatt for gitt i dag. Men det er virkelig en fantastisk innovasjon som ville ha vært ting av science fiction bare 40 år siden. Så hvis du ønsker å vite mer om denne bemerkelsesverdige innovasjon, les videre:

Typer av touch screen teknologi

Det finnes mange forskjellige typer av touch screen teknologi

Det finnes mange forskjellige typer touch screen teknologi, inkludert kapasitiv touch, infrarød, optisk bildebehandling, resistive og Surface Acoustic Wave. Disse teknologiene varierer i de mekanismer de bruker og deres prosesser for å muliggjøre touchscreen-teknologi. For eksempel, fungerer en kapasitiv berøringsskjerm med et elektrisk felt; Surface Acoustic Wave bruker ultrasoniske bølger, infrarød bruker lysstråler, og akustisk puls anerkjennelse bruker mekaniske vibrasjoner skapt av berøring av fingeren.

Styrker og svakheter ved disse typer teknologi

Kanskje den mest kommersielt tilgjengelig touchscreen-teknologi til dags dato er det anslått kapasitiv touch-teknologien, som brukes av slike gadgets som iPhone og iPod Touch, Palm serien; Sony Walkman-serien, og mange andre. Dette er på grunn av denne teknologien er forholdsvis høy holdbarhet og klarhet. Dens svakhet ville være dens begrensede følsomhet evner, det bare reagerer på direkte finger kontakt.

Hvordan forstå touch screen teknologi. Det finnes mange forskjellige typer av touch screen teknologi.
Hvordan forstå touch screen teknologi. Det finnes mange forskjellige typer av touch screen teknologi.

Optisk imaging er en av de nyeste utviklingen i touch LCD-teknologi, det er i stand til å måle størrelsen på touch-plasseringen, og denne teknologien er relativt rimelig, allsidig og spenstig.

Mange offentlige touch-skjermer bruker makt panel teknologi (hvor målere bestemme plasseringen av en nedbøyning på touch overvåke grunn til å berøre) på grunn av sin meget høy slitestyrke og motstand mot miljømessige elementer.

Dispersive signal teknologi berøringsskjerm teknologien er i stand til å tåle miljømessige elementer som støv og skitt, og samtidig svært følsom og lydhør overfor elementer som kan konsentrere seg berøring på ett punkt (for eksempel fingre, pekepenn, etc).

Det er så mange programmer av denne teknologien. Det du har det.
Det er så mange programmer av denne teknologien. Det du har det.

Anvendelser av touch screen teknologi

Det er så mange programmer av denne teknologien

Det er så mange programmer av denne teknologien, og ikke bare til de telefonene, spillkonsoller og iPod som du blir utsatt for på daglig basis. Bransjer som bruker touch screen teknologi omfatter transport, maskin kontrollsystemer, medisin, ingeniørfag, og listen fortsetter. Berøringsskjerm produkter inkluderer berøring datamaskiner som gjør det mulig å manipulere programmet bare ved å berøre skjermen, og det kan bli funnet i restauranter, kjøpesentre, offentlige kiosker og tjenester for funksjonshemmede.

Andre saker

Det kan være andre spørsmål knyttet til touch screen teknologi som deres relativt lav holdbarhet (ca 3 til 5 år) og deres behov for skånsom behandling. Dessuten kan berøringsskjermer som krever bruk av fingre være vanskeligere å manipulere, spesielt for personer med brede fingre. Noen berøringsskjerm systemer er mer følsomme for riper, så det er veldig viktig at elektronikk bruker touch-skjermer og touch-skjermer er dekket i beskyttende casing når den ikke er i bruk.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noe av informasjonen som du kan finne nyttig som en start for å lære om touchscreen-teknologi. Fortsette å nyte din iPod Touch og være glad du ble født på denne tiden av modernisering!