O2e

Hvordan forstå typer utskrift maskiner

I løpet av det siste århundret

I løpet av det siste århundret har det vært mange funn når det gjelder metoder for utskrift. Fra Gutenberg tidligste trykkpresse til vår dag personlig skriver, kan nivået av raffinement er endret, men essensen er den samme. Utskrift er ikke bare en mekanisk funksjon gjøres ved utskrift maskinenheter, det er en kunstform. Utskrift tillater kunst å bli kopiert og udødeliggjort. Den lar ideer som skal pumpes inn i verden ved å skrive det skrevne ord.

Skrive ut dokumenter er raskt og enkelt, og når den er ferdig den resulterende utskriften er også kjent som "hard copy '. Det finnes to typer utskrift maskin enheter:

Impact skrivere

Impact Skrivere. Disse typer skrivere bruker et skrivehode som inneholder metall pinner, som angriper en halt i land bånd plassert mellom skrivehodet og papiret. Det fungerer mye som en "skrivemaskin". Noen har bare 9 hoder, men skrivehoder kan ha opptil 24 metall pinner som gir bedre oppløsning for utskriftene eller papirkopier. Eksempler på virkningen skrivere er matriseskriver og Daisy Wheel.

Hvordan forstå typer utskrift maskiner. Matriseskrivere.
Hvordan forstå typer utskrift maskiner. Matriseskrivere.

  • Matriseskrivere. Disse skriverne form tegn fra en matrise av prikker. Dette er den billigste og mest bråkete type skriver. Kvaliteten på utskriftene er dårlig. Disse er ideelt brukes kun for blåkopier utskrifter. Det går fort så det sparer tid. Den kan skrive ut opptil 500 tegn i sekundet.
  • Daisy Wheel. Støpte metall tegn brukes til å skrive ut på papir med en hammer og et bånd. Dette fungerer og ligner i mekanismen til en grunnleggende skrivemaskin. Utskriften er ganske treg (ca 90 tegn per sekund). Kvaliteten på utskriftene når du bruker denne enheten er lik som en elektronisk skrivemaskin. Fordi tegnene på hjulet er fast, ville endre skriften eller størrelsen på tegnene krever hjulet som skal endres.

Non-pennen skriver

Non-pennen skriver. Non-virkningen skrivere jobbe i en roligere måte enn virkningen skrivere. Dette er fordi deres skriveren hoder ikke slår papiret i det hele tatt under trykkeprosessen.

  • Termisk skriver. Denne typen Skriveren bruker varme ved å utsette en spesiell type termisk papir til opphetede elementer for å oppnå mørke prikker som danner bokstaver. Standarden på print produsert er dårlig. Termisk papir tendens til å mørkne eller falme over tid. Dette er bare for dokumenter eller biter av papir beregnet for midlertidig bruk, og ikke for de som er ment for ubestemt arkivering. Et lite råd-Hvis du ønsker å beholde et dokument trykt i termisk papir i lang tid, fotokopi det og holde denne kopien i stedet.
  • Laser Printer. Denne typen skriveren bruker en laserstråle (derav begrepet) og tørr pulverisert blekk for å danne tegn på papir. Resultatet er veldig bra. Laserskrivere har vært kjent for å generere gode grafiske bilder også.
  • Blekkskriver. Denne type skriver er det beste å bruke til å lage fargede utskrifter. Det gjør bruk av farge patroner av magenta, gult og cyan skape forskjellige fargetoner. Dette gir god kvalitet og billig utskrift.

Det finnes også andre metoder for utskrift brukes ved utskrift selskaper

Det finnes også andre metoder for utskrift brukes ved utskrift selskaper. Et eksempel på en utskrift teknikken offsettrykk. Dette innebærer en prosess som gjør bruk av skjermen utskrift utstyr. Offset gjøres ved overføring (eller motvirkende) et innsatt bilde fra en plate til en gummi teppe og deretter til trykkteknikker overflaten ved hjelp av en maskin trykk. Offset er den vanligste trykkteknikker teknikk som brukes i stor, kommersiell trykking.

I løpet av det siste århundret. Daisy wheel.
I løpet av det siste århundret. Daisy wheel.

Offset printing er en billig måte å få bulk utskriftsjobber gjort. De fleste moderne offset selskaper bruker en datamaskin til plate metoden i stedet for den mer kostbare datamaskinen til film metoden. I løpet av de siste tiårene, har flexography (brukes til utskrift på nesten alle typer underlag, som inkluderer metalliske filmer, plast, papir og cellofan) blitt den mest populært brukt form for utskrift fordi det er raskt og billig. Offset kan også brukes i kombinasjon med et litografisk prosess som utgangspunktet holder ikke-trykkende delen blekk-fri.