O2e

Hvordan gå utover søkemotor optimalisering

Å ha en optimalisert nettside for søkemotorer er ikke nok til å øke antall besøkende og potensielle aktivitet på ditt nettsted. Du må flytte utover søkemotor optimalisering slik at besøkende vil fortsette å komme tilbake til nettstedet ditt. Etter at folk finne ditt nettsted gjennom søkemotoren du vil at besøkende til å ta tid til å utforske innholdet på nettstedet ditt. Holde besøkende på nettstedet ditt lenger vil øke sjansene for et salg transaksjon. Nedenfor er noen viktige skritt å ta etter rangeringen din nettside på søkemotorene.

Hvordan gå utover søkemotor optimalisering. Skape kvalitet innhold.
Hvordan gå utover søkemotor optimalisering. Skape kvalitet innhold.

  1. Skape kvalitet innhold. Det er viktig å ha høy kvalitet på innholdet på nettstedet ditt hvis du vil at folk skal besøke nettstedet ditt mer enn én gang. Det bør lokke folk til å utforske innholdet på nettstedet og gjøre dem ønsker mer fra deg. De fleste nettsteder som har hundrevis av besøkende gir brukbar informasjon at disse menneskene kan få kunnskap fra eller samhandle med. Ta for eksempel nettsteder som lærer deg hvordan du kan lage din egen biografi, vil du vil at nettstedet skal veilede deg i hvert steg på veien. Disse nettstedene vil tilby deg medlemskap slik at du kan få tilgang til mer informasjon og samhandle med eieren av nettstedet og andre medlemmer. Du må holde nettstedet aktivt ved å tilby kvalitet innhold så ofte du kan. Hold regelmessig når du laster opp innhold på nettstedet ditt. Holder seg til planen slik at besøkende vet du jobber aktivt for å gi nytt innhold. Gi andre typer innhold enn artikler som video-og lydfiler som medlemmer kan vise online eller laste ned fra nettstedet ditt. Jo lenger du holder de besøkende på nettstedet ditt jo bedre vil det være for din bedrift.
  2. Bygge troverdighet. Du må jobbe hardt for å bygge et troverdig nettsted. Oppfylle dine forpliktelser til besøkende og medlemmer er viktig hvis du vil ha dem til å stole på nettstedet for å holde gi dem med informativt innhold. Når troverdighet er etablert, vil hver besøkende dele ditt nettsted med venner og familie som skaper mer business for deg. Få besøkende til å stole på innholdet på nettstedet ditt vil også bety at de vil stole på de annonsene du viser. Heve sannsynligheten for besøkende til å klikke og foreta kjøp fra nettstedet ditt vil generere mer inntekter.
  3. Oppdatere besøkende og medlemmer. Gi en måte for de besøkende bli informert når det er nytt innhold på nettstedet ditt. De fleste nettsteder er automatisert med RSS (Really Simple Syndication) feeds slik at folk som ønsker å bli oppdatert om nytt innhold på nettstedet ditt vil bli informert gjennom e-postmeldinger.

Skape kvalitet innhold på nettstedet ditt vil øke din troverdighet, og vil øke aktiviteten på nettstedet ditt. Nettstedet har å ta neste steg etter søkemotor optimalisering ved å konvertere besøkende til potensielle kunder.