O2e

Hvordan gjøre en merkedag powerpoint lysbildefremvisning

PowerPoint er en av de mest utholdende og brukte presentasjon program som følger med Windows operativsystem plattform. Det har vært tjue år siden programmet hadde blitt innført. Som en allsidig Presentasjonsprogrammet det kan brukes til for nesten alle typer lysbildepresentasjoner. Hvis du har en merkedag kommer opp og du ønsker å gjøre en spesiell PowerPoint presentasjon for å markere begivenheten nedenfor er noen tips.

  • Danne en gruppe av medarbeidere som kan hjelpe deg i forberedelsene og etableringen av PowerPoint-presentasjonen. Tilordne en oppgave til hver av medlemmene. Alle dere er nødt til å stå sammen om å samle alle bakgrunnsmateriale som du trenger for å lage presentasjonen. Hvis dette vil være for et selskap jubileum grave opp gamle filer for å se etter bilder, selskapets historiske data, tidligere og nåværende ledelse tall, bemerkelsesverdige og modell ansatte, selskapets milepæler, tidligere jubileer, priser og siteringer at selskapet og ledelsen har fått gjennom årene, aktuelle utviklingen og personell complementation og milepæler og fremtidige planer. Søke hjelp av øvre ledelse og menneskelige ressurser avdeling for å finne de riktige filene.
  • Organisere alle materialer som du har samlet i en kronologisk rekkefølge. Inkluder notater som du kanskje ønsker å legge til bilder samt markere viktige datoer og tall. Du kan også be den nåværende ledelsen for noen inspirerende sitater og andre selskap høydepunkter fra de som har vært med selskapet i flere år.
  • Bestem hva slags grafikk vil være hensiktsmessig for presentasjonen. For at du ønsker å komme bort fra å gjøre jubileet presentasjon ser ut som en bedrift eller et produkt presentasjon og ønsker å gi den en morsom og hip appell.
  • Søk på nettet etter gratis PowerPoint-maler som du kan bruke for presentasjonen. Få konsensus fra gruppemedlemmene på malen design. Velg bildene du vil bruke for presentasjonen. Du er nødt til å skanne disse bilder og fotografier og laste dem opp til datamaskinen. Forbered grafer å presentere selskapets vekst. Skriv ned manuset og lage et storyboard. Gjennom presentasjonen innhold. Spør din gruppe mates for sine kommentarer og forslag. Presenter storyboard og manus til ledelsen for godkjenning. Foreta nødvendige korreksjoner før du fortsetter.
  • Sluttføre presentasjonen. PowerPoint har et bredt utvalg av animasjon og overgangseffekter. Du kan også angi tidspunktet for lysbildene. Hvis du har lastet ned en merkedag mal gjør dette mesteren slik at alle lysbildene vil ha et enhetlig utseende. Tilsett titler og bilder, grafer og bullet poeng på de forskjellige lysbilder basert på storyboard din. Du kan rippe musikk fra CD-samlingen eller laste ned gratis MP3 fra nettet. Registrere skriptet hvis det kalles for i presentasjonen. Gjennomgå resultatet og gjøre de nødvendige endringene.


Ikke legg for mange elementer på hvert lysbilde

Hvordan gjøre en merkedag powerpoint lysbildefremvisning. Danne en gruppe av medarbeidere som kan hjelpe deg i forberedelsene og etableringen av powerpoint-presentasjonen.
Hvordan gjøre en merkedag powerpoint lysbildefremvisning. Danne en gruppe av medarbeidere som kan hjelpe deg i forberedelsene og etableringen av powerpoint-presentasjonen.

Ikke legg for mange elementer på hvert lysbilde. Et lysbilde vil se bedre ut hvis det er nok av mellomrom mellom elementene. Bruk punkter å merke tekst og bruke større skriftstørrelser for titler og undertekster. Vær konsekvent i bruk av farger og skrifttyper. Bruk skrifter som er lett å lese, selv på avstand. Tid presentasjonen ved å lese manuset. Et jubileum PowerPoint presentasjon bør markere historien til selskapet, men det bør ikke være for lang at det vil være noe mer tid for jubileumsfesten.