O2e

Hvordan gjøre kassett lagring

Selv med de beste innsats

Selv med de beste innsats, har du sannsynligvis ikke vil være i stand til å gjøre mye for å bevare din kjære video båndbibliotek slik som det er. Holde lyd og videobånd i god stand krever konstant oppmerksomhet. Det betyr ikke bare innebære å forlate bånd i merkede bokser eller en kassett stativ før du bestemmer deg for at du vil vise dem senere. En video tape gjennomsnittlige levetid når bare opp til ti år på de fleste, selv om du rengjøre dem med jevne mellomrom og holde kassetter i beskyttelsesetuier. En tape vil også være gjenstand for slitasje avhengig av hvordan du bruker ofte det.

Hvordan gjøre kassett lagring. Bestem hva du vil gjøre med biblioteket.
Hvordan gjøre kassett lagring. Bestem hva du vil gjøre med biblioteket.

Båndopptakere og andre reservedeler, nye spillere og kassetter duplikatorer, selv tomme VHS-kassetter, er også blitt svært vanskelig å komme med, og det har blitt like vanskelig å finne folk med riktig kompetanse til å hjelpe deg hvis du ønsker å gjøre reparasjonsarbeid . Det eneste som må gjøres i arenaen av kassetten lagring, derfor, å være i stand til å bevare videobiblioteket for sannsynligvis en annen generasjon, er å gå videre med resten av verden og gå digital. Dette er hva du trenger å gjøre:

  1. Bestem hva du vil gjøre med biblioteket. Du kan sikkert fortsatt finne noen som kan gjøre kassett dobbeltarbeid for deg, eller du kan selv styre dette på egen hånd, men det er til syvende og sist bedre å bosette seg på å ha bånd konvertert stedet. Du sannsynligvis vil holde alt fra din gamle biblioteket. Hvis du ikke har utstyr for det, kan du sende dem til en butikk, som vil konvertere kassetter for deg. Men hvis penger er et problem, kan du få kassetter konvertert i grupper og la de andre i rack til du er klar til å sende ut en annen gruppe.
  2. Finn ut kvaliteten på bånd. Når du konvertere kassetter til et annet format, vil kvaliteten på kildematerialet avgjøre kvaliteten på den kopierte filen som du får til slutt. Dette betyr at å konvertere kassetter til selv den høyeste frekvensen tilgjengelig ikke vil heve den opprinnelige kvaliteten tape og ville bare øke lagringskapasiteten du trenger for det. En AVI-fil bør være tilstrekkelig for Betacam, og MPEG-2-filer for VHS.
  3. Sjekk om filene er riktig konvertert. Hvis du konvertere kassetter selv, når du er ferdig, spiller av filene dine for å kontrollere at de arbeider. Du ønsker kanskje å holde en back-up på harddisken din og en i en separat flash-disk, eller brenne VCD eller DVD-kopier, som du enkelt kan lagre i CD lagringsplass skuffer for senere visning.

Du kan også bare hånden tape over til en butikk som kan gjøre det for deg. Convergence corporation.com er en slik butikk, og kan håndtere store mengder data for deg for enkelt skudd tilgang. Dette vil også sikre at tape er konvertert mer profesjonelt enn du kanskje være i stand til hvis du er en nybegynner og ikke vet hva de skal gjøre.