O2e

Hvordan ha en konkurranse på bloggen

Ønsker du å trekke trafikk og oppmerksomhet til bloggen din

Ønsker du å trekke trafikk og oppmerksomhet til bloggen din? Vel, tenk på å lansere en konkurranse. Kunngjøre at spennende premier skal deles ut. Folk som elsker å få gratis elementer på-line er sikkert kommer til flokken rett på din side. Og hvis området er virkelig kult, kan de selv abonnere eller bare holde besøker nettstedet ditt regelmessig eller når det er mulig.

Her er noen tips om hvordan du kan lykkes holde en konkurranse på bloggen din:

Hvordan ha en konkurranse på bloggen. Tenk på spennende trekninger.
Hvordan ha en konkurranse på bloggen. Tenk på spennende trekninger.

  • Tenk på spennende trekninger. Din konkurranse skal lyde, se og føle spennende. Ellers blir folk sikkert bare kommer til å ignorere det. Husk, internett en hund-eat-dog verden. Mesteparten av tiden, er en pengepremie uimotståelig. En annen stor giveaway er en e-bok eller noe konkret produkt. Sørg for at dine premier er ikke lett tilgjengelig andre steder. De burde være, ideelt sett, veldig eksklusivt for deg. Hvis budsjettet og ressurser er ganske begrenset, team opp med en annen blogsite eller administratoren. Som den populære ordtaket, to hoder tenker bedre enn ett. Din synergi kan slå ut veldig gunstig for dere begge.
  • Gjør din konkurranse original. Du kan brainstorm med dine kolleger og venner til å generere konkurransen ideer. Hvis du har tenkt å tilby en av de vanlige kjøre av møllen on-line konkurranser, utfordre deg selv til, minst, det for blogsite din. Noen av de vanlige on-line tilbud inkluderer kommentering, opplasting skrive ups om et bestemt emne, sende linker, sende bilder eller videoer, svare trivia spørsmål, og det liker.
  • Skriv din konkurranse mekanikk tydelig. Du ønsker ikke å ende opp forvirrende deltakerne. Så se til at innholdet mekanikk er nøyaktige, konsis og lett å følge. Angi hvordan oppføringer er presentert, hvordan vinnerne er bestemt, hvordan utdeles, og hva er tidslinjer og tidsfrister. Oppmuntre deltakerne til å heve sine spørsmål ved direkte å komme i kontakt med deg. Oppgi en e-postadresse.
  • Aggressivt markedsføre prosjektet. Bli noen on-line diskusjonsgrupper og legge inn contest mekanikk der. Du kan også bruke noen nettsamfunn for å skape støy for din lille forsøke. Du kan koordinere med de andre bloggere og be dem om å spre ordet om konkurransen din. Du kan speide noen nettstedet administratorer som kan inneholde din konkurranse i sine respektive områder - gratis.
  • Oppfylle din løfte. Etter fristen, se til at du kommer til å velge konkurransen vinneren. Du har å gjøre en formell kunngjøring detaljering vinnerens navn og tilsvarende pris. Du kan også lage en link til bloggen hans hvis han tillater deg. Som kan bringe ekstra kjørelengde til blogsite din.


Hvis du opprettholder din blogsite for å hjelpe din bedrift

Hvis du opprettholder din blogsite for å hjelpe din bedrift, kan konkurransen oppmuntre produkt kjøp eller tjeneste availment. Men du må holde alt lovlig. Se til at alle transaksjoner er riktig regnskapsført. Din første konkurranse kan være en av de mange så være profesjonell, rettferdig og sannferdig. Suksessen kan lett bygge ditt rykte som en blogger. Din konkurranse kan ikke bare bringe oppmerksomhet og trafikk til nettstedet ditt. Mer enn noe annet, kan det muligens lokke fram big business når som helst snart. Så, hold fingrene krysset og gi det din beste skudd.