O2e

Hvordan holde seg oppdatert med teknologi

Teknologi går verden i dag

Teknologi går verden i dag. Hvis du ikke går med tempoet, vil du bli mistet og forlatt. Selv enkle hvitevarer krever litt kunnskap om teknologi. Situasjoner i hverdagen som for eksempel å betale regninger, gjøre transaksjoner med banken din og selv sende enkle e-post er all teknologisk baserte. Du kan holde deg oppdatert med teknologien ved å følge disse tipsene:

Hvordan holde seg oppdatert med teknologi. Være godt bevandret med Internett.
Hvordan holde seg oppdatert med teknologi. Være godt bevandret med Internett.

  1. Være godt bevandret med Internett. De fleste oppdateringer på teknologi er funnet på Internett. Både Yahoo og Google grupper vedlikeholde nettsteder der du kan finne informasjon om de nyeste innovasjoner og oppdagelser innen vitenskap og teknologi. Bortsett fra disse nettstedene på Internett inneholder et vell av kunnskap om anvendelser av teknologi, inkludert praktiske funksjoner og instruksjonsvideoer systemer for lesere som ønsker å bli oppdatert.
  2. Les tech deler av aviser. Det finnes en rekke artikler i disse publikasjonene som har enheter og nye utbygginger i teknologi. Det er også omtaler av de mest nylig utgitte gadgets og produkter som bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, mp3-spillere og kameraer.
  3. Abonner på tech magasiner. True, glossy magasiner er dyrt, men fordelen du kan få fra innholdet er alt verdt abonnementsavgift. Prøv å få regelmessige kopier av Wired Magazine fra magasinet står (eller via mail) så dette bladet er laget spesielt for lesere som ønsker å ha en link med hva som er hot i teknikken verden.
  4. Besøk blogger med nisje på teknologi. Mest tech blogger eies og administreres av Teknologikyndige selv slik at du er sikker på at deres artikler er basert på faktiske møte med teknologi.
  5. Vis tech videoer på YouTube. Denne kanalen på Internett inneholder mange informative videoer om PC-maskiner, forskjellige programvare og programmer, Internett-oppdateringer tech utstyr og mange andre emner som dreier seg om teknologi. Det finnes også instruksjonsvideoer som lærer seerne hvordan å utføre visse dataprogrammer eller hvordan å operere nylig utgitte gadgets som bruker datateknologi i deres system.
  6. Følg denne nettsiden: CNET.com. Dette er ett sted på Internett der du kan finne mange tekniske vurderinger og innlegg om den siste utviklingen i teknologi. Du kan legge inn kommentarer eller bare følg diskusjonstråder slik at du kan plukke opp ideer og informasjon om endringer og oppdateringer på teknologi.
  7. Gå til siste-gadgets.info og surfe på de nylig gjort elektroniske og digitale maskiner. Digitale kameraer, videospill, elektroniske verktøy er noen av de utvalgte høyteknologiske instrumenter på dette området.
  8. Gå over Best Buy nettsteder og andre auksjonen steder på Internett for å vite om de nyeste kjøpe trend på teknologiske enheter. Hvis du ønsker å holde seg à jour med bil-teknologi, kan du besøke acarplace.com for anmeldelser på moderne bil egenskaper og tilbehør. Et annet område hvor du kan finne oppdateringer på teknologi er digg.com . IPhones, datamaskiner, mobiltelefoner med Windows-programmer, samt informasjon om Internett-funksjoner som for eksempel sosiale medier nettverksbruk via smarttelefoner og bærbare datamaskiner er noen av de populære funksjonene i denne nevnte område.

For å holde deg oppdatert med teknologi du må følge nøye med den nyeste utviklingen innen vitenskap og sine søknader til dagliglivet. Men hvis du virkelig ønsker å være kul og holde samstemt med den raske endringer i teknologi, er den beste måten å være en faktisk teknologi bruker.