O2e

Hvordan installere Microsoft Access

Microsoft Access er unektelig den mest berømte database program i verden i dag først og fremst på grunn av sin fleksibilitet i funksjoner og dens tilbud av utbredt applikasjoner og tilgjengelighet til sine brukere. Det er en relasjonsdatabase system ledelse som synergizes Microsoft Jet Database Engine sammen med et grafisk brukergrensesnitt og verktøy for programvareutvikling. Den kan brukes av ikke-programmerer avanserte brukere å lage en enkel program eller programmer. Det kan støtte litt objektorientert teknikk, men det betyr ikke helt støtter objektorienterte utviklingsverktøy. Det er trolig den mest kjente Windows-skrivebordet søknad om data management, som er rettet til informasjonen arbeideren klassen.

Hvordan installere microsoft access. Først, vet systemkravene for access.
Hvordan installere microsoft access. Først, vet systemkravene for access.

Denne artikkelen presenterer en tutorial om hvordan du installerer Microsoft Access som det vil takle prosessen i den mest direkte måte.

Her er instruksjonene for installering.

  1. Først, vet systemkravene for Access. Kontroller om datamaskinen system passer med de grunnleggende kravene i programmet. Vanligvis vil du trenge 500 MHz på et minimum for prosessor, og minst 256 MB for RAM. En ledig plass på harddisken på 2GB er også nødvendig for deg å være i stand til å installere Access vellykket.
  2. Neste steg er å sørge for at operativsystemet er oppdatert. Å kjøre Access 2007, fikk deg til å ha minst Windows XP SP2 eller en senere versjon. Før avdrag på Microsoft Access, sørg for at du bruker relevante sikkerhetsinnstillinger og oppdateringer til systemet. For å gjøre dette, sjekk ut windowsupdate.microsoft.com .
  3. Nå er du god til å gå. Hvis du er klar, legger Microsoft Office i CD-ROM-stasjonen. Sin installasjon vil sette automatisk. Det vil da vise en popup som ber deg om å vente på installasjonsveiviseren for å åpne.
  4. Et spørsmål vil da vises på skjermen panel. Din jobb er å skrive inn produktnøkkelen og henvisning kode som du kan kjøpe fra installasjons-CD.
  5. Nå har du to muligheter. Det ene er å installere alle Microsoft Office-pakken (som består av Excel, Word, Publisher, FrontPage, Outlook, Powerpoint, Access etc.) eller bare installere Microsoft Access, den eneste programvaren du trenger. For å være i stand til å installere Access, når neste skjermbilde dukker opp på datamaskinen din, velger du alternativet "Installer nå". Men hvis du fortsatt ønsker å tilpasse innstillingene til din installasjon, så kan du velge "Tilpass"-knappen ved å klikke den i stedet.
  6. Datamaskinen vil nå starte installasjonen av Microsoft Access-programvaren. Etter å ha ventet for datamaskinen å fullstendig installere Microsoft Access, vil du bli bedt av datamaskinen for en omstart og det som er igjen for deg å gjøre er å klikke på omstart av systemet knappen.
  7. Nå venter datamaskinen til å utføre en omstart. Når den gjør det, er den viktigste tingen du bør gjøre for å gå til Microsoft Office oppdateringer nettside. Du trenger bredbånd Internett som du kan finne disse på officeupdate.microsoft.com . Du vil kunne laste ned alle nødvendige sikkerhetsoppdateringer, som du kan bruke for Access. Ved å laste ned, vil du få mer kontroll over datamaskinen din. Dette er en svært viktig del av prosessen.

Når du har lastet ned alt du trenger og installasjonen er fullført, er du nå klar til å jobbe med å gjøre databaser og gjøre ting i Microsoft Access.