O2e

Hvordan kjøpe Apple iPod - tilbehør

Når du har kjøpt din Apple iPod

Når du har kjøpt din Apple iPod, blir det tydelig at du vil trenge flere tilbehør for å gå med på det. Noen av disse tilbehør er mer nødvendig enn andre. Likevel er det viktig å vite hvor du skal få dem, og hva som er tilgjengelig. Først, la oss vurdere noen av de ulike tilbehør som er tilgjengelig for kjøp. Enten Apple iPod er en stor 20 eller 40 gig, en mini, en shuffle, eller en ny Nano, er det en overflod av tilbehør tilgjengelig! IPod vil komme med riktig USB ledningen for å lade og overføre sanger, og et par hodetelefoner. Det er selvfølgelig mange andre hodetelefoner alternativer, som alle kan brukes med iPod. Det finnes også ulike alternativer for å lade Apple iPod. Du kan kjøpe en dock, som iPod vil sitte oppreist i og kostnad. Denne dokkingstasjonen kan også kobles til radioen hjemme slik at du kan lytte til sangene dine over din radiohøyttalere.

Andre elementer inkluderer iTrip

Andre elementer inkluderer iTrip, som er en liten vedlegg for din Apple iPod som lar deg lytte til din iPod overføres gjennom et radiosignal i bilen. Det er også mange andre alternativer og hook-ups for å lytte i bilen. Nå for å vurdere de mer forfengelighet-drevet tilbehør til din Apple iPod. Det er mange saker som kan kjøpes for å bære din iPod i. Det er også mange dekker tilgjengelig. Disse ikke bare gi iPod forskjellige opptredener basert på humøret ditt, men de vil ofte beskytte den mot mye skade.

Hvordan kjøpe apple ipod - tilbehør. Din lokale apple store.
Hvordan kjøpe apple ipod - tilbehør. Din lokale apple store.

Steder å vurdere når du kjøper iPod-tilbehør:

  1. Din lokale Apple Store: Hvis du kjøpte iPod på en Apple Store, er det alltid en god innsats at du vil være i stand til å finne det du leter etter på samme sted. Dette er også en god idé fordi ansatte vil alltid være i stand til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha angående tilbehøret. Prisene på Apple butikken vil være litt høyere enn på andre steder, men du kan være sikker på høy kvalitet og et høyt servicenivå. Tilbehør er også tilgjengelig på Applestore.com.

  • Target butikker: Hvis det er en lokal Target butikk i ditt område, er dette et flott sted å lete etter iPod-tilbehør. Det er ofte der jeg kjøper mine. ITrip koster omtrent 15€ på Target. Dette er en veldig god pris. Ofte deres tilbehør vil være en helt annen enn Apple, kalt Belkin. Jeg har vært å kjøpe disse tilbehør, og de fungerer godt og synes (så langt) for å være så høy kvalitet som Apple-produkter.
  • Best Buy butikker: Best Buy butikker har begynt å selge iPod-tilbehør. Mens utvalget kan være liten på dette punktet med bare noen få kiosker av deksler og bærevesker i midtgangene, er det sikkert at deres valg vil øke med tiden. Dette er spesielt sant som populariteten til iPod øker.
  • eBay: Mange mennesker blir til eBay nå for å kjøpe deres iPod. Når en ny kan koste 225€ en litt brukt en av av eBay kan koste bare 150€. Dette gjelder også for tilbehør. En rekke elementer kan bli funnet i hele området. Ofte du vil være i stand til å finne noe der som du kan finne i butikkene. På eBay, selvfølgelig, du har å by på elementene og må bruke kredittkort eller PayPal til å betale for varene dine. Hvis du velger å gjøre det, alltid sørge for at du sjekke ut selgeren gjennomgang før budgivning for å sørge for at de har vært pålitelig i sine leveranser.
  • Shopping for iPod-tilbehør kan være en morsom

    Shopping for iPod-tilbehør kan være en morsom, men kostbar prosess. Mens jeg tilfeldigvis kjenner noen folk som kaller sine iPoder sine babyer ... tilbehøret er trolig verdt hver krone! Lykke til og god shopping!