O2e

Hvordan kjøpe cd-r media

Kjøpe CD-R media i dag er ikke lenger den skremmende oppgave det pleide å være

Kjøpe CD-R media i dag er ikke lenger den skremmende oppgave det pleide å være. Du kan finne CD-Recordable disker omtrent hvor som helst, selv på ditt lokale nærbutikker. De har blitt, av og store, billig og pålitelig. Her er noen tips for å få mest mulig for pengene når du gjør dine innkjøp:

Hvordan kjøpe cd-r media. Kjøp hva som fungerer for deg.
Hvordan kjøpe cd-r media. Kjøp hva som fungerer for deg.

  1. Kjøp hva som fungerer for deg. Prøv å kjøpe i små kvanta første gang du kjøper en merkevare. Selv de beste og dyreste CD-R-plater er verdiløs for deg hvis de ikke vil spille i stasjonen eller spiller. Kjøp inn masse 5 eller 10 eller 25 for ditt første kjøp. Brenne og teste. Hvis media arbeid i alle dine spillere - hjem, bil, bærbar, datamaskin - og deretter gå tilbake og dra nytte av handelen bunt. Merkenavn media kan være mer pålitelig, eller de kan ikke være i ditt CD-spiller. Den billige merke kan faktisk fungere bedre for deg.
  2. Kjøp fra anerkjente kilder. Dette høres kanskje opplagt, men jeg har sett altfor mange mennesker, selv IT-profesjonelle, som bare ikke kan motstå den ultimate røverkjøp. Hvis en pris er for godt til å være sant, så det kan være noe galt med media. Handle lokalt hvis det er gode kilder i ditt område. Som et andre valg, handle via Internett.

  3. Gjøre noen sammenligning-shopping. CD-R-plater kan kjøpes for utrolig lave priser i disse dager. Du kan også få "gratis" CD-R-plater når rabatter er involvert. Din pris er bare skatt og porto. CD-R-plater er ofte tap ledere som butikker selger til kostpris, eller enda et tap, for å få deg inn i butikken, hvor de håper du vil kjøpe mer enn bare en pakke med CD-R-plater. Se dine lokale aviser, gratis magasiner og flygeblad. Plukk opp salget brosjyrer på lokale butikker. Sjansene er veldig bra at du vil finne virkelig gode kjøp. Ikke vent til du desperat trenger media. Du vil savne de beste prisene.
  4. Har hastigheten saken? Ja og nei. En CD-R som er rangert 52X bør ta opp raskere enn en som er 16X, men opplevelsen kan være annerledes. Hvis du har en eldre brenner eller programvare som ikke kan brenne raskere enn 16X, ikke betaler en premie for 52x media. Går videre og få raskere media hvis prisen er den samme.
  5. Har etikettoverflaten saken? Absolutt, men av grunner som ikke du kan få mistanke. De fleste av oss markere våre medier ved bare å skrive på toppen av CD med en tusjpenn. Og det er helt fint. Men husk at laseren i CD-brenneren er på bunnen og tar sikte oppover for å brenne inn informasjon i metallisk belegg på toppen. Du kan overleve en liten ripe i den gjennomsiktige plasten på bunnen av en CD. Du er trolig ikke være i stand til å lese en CD-R som blir skadet på toppen. Vær forsiktig når du søker selvklebende CD-R-etiketter. Noen typer billig boble eller skrelle over tid, spesielt når de utsettes for varme og lys, og når de gjør det, de skade toppflaten. Farvel CD-R. Bruk god kvalitet etiketter hvis du vil opptakene dine til å vare, spesielt i miljøer som er varme. Et annet problem jeg opplevde var å bruke en CD-holder på min solskjermen. Kommersielle CDer var upåvirket, men CD-R-plater ble ødelagt av eksponering for sterkt sollys. Toppflaten blitt mørkt, og CD-R-plater begynte å hoppe. Jeg søkte etiketter, og etikettene skrelles i varmen. Enten ikke bruk av visir holder for CD-R-plater eller bruke utskrivbare mediene. Utskriftsvennlig CD-R-plater har et hvitt belegg som du kan skrive ut på. At belegget blokker lys, så disse CD-R-plater er ikke underlagt den samme skaden mot sollys.
  6. Og en endelig vurdering er om å kjøpe cd-rs i etuier eller på en spindel. Jeg kjøper spindler og juvelen tilfeller separat og holde masse både rundt. De fleste CD-R brenner jeg ender opp i CD lommebøker, slik at de ikke trenger en eske. Andre jeg gi eller sende til noen andre i en eske. Somehow, da jeg kjøpte CD-R-plater allerede i CD-coverne, jeg alltid endte opp med for mange eller for få covere.

Dette er det grunnleggende

Dette er det grunnleggende. Unngå å bli dratt av post-bestiller en enorm mengde CD-R-plater til en lav pris, bare for å oppdage at du ikke kan slå dem i noe annet enn dalbaner. Hvis du ønsker å lære mer om CD media, besøk Cd-skrivbar FAQ (Frequently Asked Questions). Det blir litt datert, men det har omtrent alt du kan ønske å vite om CD-R-plater.