O2e

Hvordan kjøpe en ekstern mikrofon for et videokamera

Kjøpe en ekstern mikrofon for et videokamera kan være forvirrende og frustrerende. Dette gjelder spesielt for noen ganske ukjent med de funksjonene som en god ekstern mikrofon for et videokamera bør ha. Detaljert her er de nødvendige tingene du bør huske på før du hodet ut og kjøpe denne periferenhet.

  1. Vite hva slags lydtilkobling videokameraet er bygget med. Først og fremst bør du vite hva slags lydtilkobling videokameraet støtter. Dette er slik at du unngår å kjøpe en ekstern mikrofon som ikke ville være kompatibel til videokameraet lydinngang. Sjekk bruksanvisningen til videokameraet for å vite om det har et stereoanlegg eller XLR jack bare for å være sikker.
  2. Kjenner de ulike typer eksterne mikrofoner. Det er tre forskjellige typer eksterne mikrofoner du kan velge fra. Den første typen kalles en hagle mikrofon. Denne type mikrofon kan enkelt festes til kameraet eller koblet til en stang. En hagle mikrofon er ideelt for å plukke opp lyder fra omgivelsene. Den andre typen kalles en myggmikrofon. Jakkeslaget mikrofoner er små mikrofoner med feste klipp. Jakkeslaget mikrofoner brukes vanligvis til å plukke opp nært hold lyder som i intervjuer. Den tredje typen av ekstern mikrofon kalles en håndholdt mikrofon. Og som hva navnet connotes er en håndholdt mikrofon vanligvis holdt og pekte mot retning av lyden.
  3. Vite hvilken type ekstern mikrofon til bruk i en videoproduksjon. Som ble sagt, tar en hagle mikrofon lyder fra omgivelsene. Så hvis du vanligvis spille inn, sier familiens helg picnics i parken, eller små sammenkomster av mennesker, deretter en hagle mikrofon ville være det beste valget. Hvis du ønsker å tydelig fange en persons stemme, sier i et intervju, så både håndholdte og jakkeslaget eksterne mikrofoner kan brukes. Men, kan sistnevnte være skjult fra kameraets visning som det er ganske liten. Så hvis du ikke vil at publikum skal se motivet taler gjennom en mikrofon, deretter en jakkeslaget er veien å gå.
  4. Velge mellom en kablet og trådløs ekstern mikrofon. Trådløse eksterne mikrofoner er dyrere enn sine kablede kolleger. Men trådløse mikrofoner er mer praktisk å bruke som å snuble over kabler er eliminert.

Hvordan kjøpe en ekstern mikrofon for et videokamera. Vite hva slags lydtilkobling videokameraet er bygget med.
Hvordan kjøpe en ekstern mikrofon for et videokamera. Vite hva slags lydtilkobling videokameraet er bygget med.

Investere i en kvalitet ekstern mikrofon for et videokamera er et must hvis du vil at videoene skal være verdt å se på. Vurdere budsjettet og begynne å sammenligne priser på nettet. Det er også verdt å lese forbruker vurderinger for å få kunnskap om hvordan en bestemt ekstern mikrofon er vurdert av brukerne selv.