O2e

Hvordan kjøpe en IBM - PC

Nesten alle hjem har en personlig datamaskin i dag

Nesten alle hjem har en personlig datamaskin i dag. IBM-maskiner fortsette å være et populært alternativ for forbrukerne på grunn av sin hurtighet og kapasitet. Selv IBM-maskiner er litt dyrere at generiske merker, de forblir å være populær på grunn av sin utmerkede etter salg service, spesielt for dem som bruker sine datamaskiner utenfor USA, for eksempel forretningsreisende.

Med så mange spesifikasjoner å velge mellom, kan det virke ganske skremmende å kjøpe en datamaskin, spesielt hvis du ikke er en techie. Har ingen frykt! Her er en enkel guide på hvordan du kan kjøpe en IBM-PC.

  • Spør deg selv hvordan vil det bli brukt. Hvem vil være den primære bruker av denne maskinen? Vil det bli brukt bare til å gjøre grunnleggende lekser og sjekke e-post? Vil det bli brukt for grafisk design eller redigere bilder i Photoshop? Vil barna være den som bruker det for online gaming? Må du bruke den til å opprette og lagre bedriftspresentasjoner og arbeidsrelaterte data? Alle disse vil komme inn i bildet for å hjelpe deg med å finne spesifikasjonene du faktisk trenger, slik at du ikke betaler for mer buy ende opp ikke bruker funksjonene eller høyere spesifikasjoner.
  • Velg ditt prosessoren. Den sentrale processing unit eller CPU er kjent som hjernen i datamaskinen. Intel og AMD er de to populære skaperne av CPU-er. Jo raskere jo bedre, men hvis du bare skal gjøre grunnleggende geistlige arbeid på datamaskinen, bør en 2,8 GHz være nok for deg. Hvis du ønsker å gjøre online gaming eller ønsker å håndtere grafisk design arbeid på datamaskinen, og deretter velge en høyere CPU.
  • Velg væren. Random Access Memory lar deg kjøre flere programmer samtidig. En høy RAM lar deg skrive inn MS Word, surfe på nettet eller se på Facebook-siden, gjør et regneark i Excel og kanskje til og med vise en video på samme tid. Ytterligere RAM kan kjøpes så sørg for at det er nok RAM oppgradering plass i din enhet. Få en minimum 1 GB RAM.
  • Gå for en høy harddisk. Nåværende modeller bære om 80gigabytes harddiskplass. Men husk at du alltid kan kjøpe en ekstern harddisk til å lagre dine personlige bilder og videoer, som er beryktet for å spise opp plass på harddisken.
  • Sjekk ut video og lyd kort. Hvis du planlegger å bruke datamaskinen til å spille spill og se på videoer, velger du en datamaskin som har en god kvalitet video og lydkort. Hvis du skal bruke enheten geistlige arbeid, da disse ikke kan være like viktig for deg.
  • Kjøpe en monitor. Gå for en LCD-skjerm siden de fleste produsentene er utfasing av CRT-skjerm. Dette tar opp mindre plass på skrivebordet, og tilbyr en bedre bildekvalitet.
  • Fastslå noen medfølgende programvaren med kjøpet. Du trenger programmer for å kjøre på datamaskinen din, så sørg for at det er enten inkludert eller gå videre og gjøre kjøpet sammen med IBM.

Hvordan kjøpe en IBM - PC. Spør deg selv hvordan vil det bli brukt.
Hvordan kjøpe en IBM - PC. Spør deg selv hvordan vil det bli brukt.

Få anbefalinger fra venner som kjenner god datamaskin har hvordan eller sjekk ut Consumer Reports og PC World magasin for forslag. Du kan kjøpe IBM-maskinen direkte fra selskapet på ibm.com eller gå til din nærmeste databutikk.