O2e

Hvordan kjøpe en mobiltelefon uten å kjøpe en plan

Mobiltelefoner vanligvis kommer med planer

Mobiltelefoner vanligvis kommer med planer. En plan er nesten alltid en del av pakken. Skjønt, det er virkelig en mer praktisk og smart kjøp, det er tider når du ikke vil kombinasjonen, bare telefonen. Her er noen raske tips om hvordan du får en plan-mindre nye telefonen bortsett fra den vanlige måten å kjøpe en forhåndsbetalt mobiltelefon fra varehuset, Amazon eller eBay.

Hvordan kjøpe en mobiltelefon uten å kjøpe en plan. Sikre en fra folk du kjenner.
Hvordan kjøpe en mobiltelefon uten å kjøpe en plan. Sikre en fra folk du kjenner.

  • Sikre en fra folk du kjenner. Dette vil trolig være den enkleste og billigste måten. Du kan også få det gratis. Bare fortelle en venn, nabo, arbeidskollega eller slektning av din situasjon: at du er dårlig i behov av en ny telefon, men ikke ønsker å kjøpe en med planen. Hvis de har en funksjonell, men inaktiv enhet, perfekt! Eller kanskje ut av deres gode hjerte, vil de gi deg sin gamle telefonen og kjøpe en ny.
  • Online bargains kan også være et verktøy for deg å utføre denne oppgaven. Få en secondhand avtale online. Vær forsiktig med kjøpene, skjønt. Du har å gjøre med fremmede og i utgangspunktet dette trinnet er en risiko. Men, kan du også finne gode kjøp, så lenge du vet hvordan du skal sikre kvalitet og sikkerhet. Når du velger denne ruten, ikke glem å sjekke hvis nettstedene er lovlige, mest spesielt med pengene overføre en del. Også, hvis det er mulig, møte med forhandler i person, slik at du selv kan sjekke produktet og verifisere betalingsprosessen.
  • Hvis du er nølende av den elektroniske kjøpsopsjon ovenfor, kan du alltid velge en tryggere måte. Kjøpe en splitter ny telefon med en åpen linje rett fra produsenten. Du kan kommunisere med dem via telefon, e-post, eller via deres hjemmeside. Ikke glem å angi at du trenger en åpen linje telefonen. Du kunne få den sendt til deg, eller du kan plukke den opp personlig hvis mulig.
  • Handel eller bytte er også tilgjengelig. I denne ordningen, kan du enten bytte telefonen pluss noen kontanter for å matche verdien av den nye telefonen du henter. Eller, kan du ha en handel uten ekstra kontanter lenger. Det avhenger av personen du har handelen med og modellen av telefonen. Det ville være bedre å ha handelen med noen du allerede vet eller en henvisning.
  • Be noen om å registrere seg for deg. Hvis du er villig til å bruke en formue bare for å få en ny og plan-mindre telefonen, kan du være så kreativ som å spørre noen om å kjøpe en plan for deg, får den nye telefonen, men forkaste den nye plan.

Uansett hvilket alternativ du velger

Uansett hvilket alternativ du velger, må du ha en telefon som er åpen linje. Dette vil tillate deg å bruke ditt gamle SIM-kortet med det. I tilfeller der telefonen ikke er åpen linje, kan du kontakte tjenesteleverandøren. Spør dem om at du ønsker å koble sin tjeneste fra telefonen. De vil tillate deg hvis den forrige kontoen ikke har noen ubetalte avgifter eller hvis telefonen er ikke en stjålet en. Bare samarbeide med dem. Det vil fortsatt påvirke sikkerhet og effektivitet i bruk av telefonen. En annen ting er å være forsiktig i avtaler du komme inn. Sørg for at du har ytterligere bakgrunnsinformasjon av telefonen du vil og er i ferd med å kjøpe. En viktig detalj er markedsverdien, slik at du får pengene dine er verdt.