O2e

Hvordan kjøpe en ps3 ekstern harddisk

En ekstern harddisk er en slags lagringsplass som du kan bruke for ekstra minne. Dette kan enkelt kobles til visse enheter som personlige datamaskiner, bærbare datamaskiner og selv spillkonsoller som PlayStation. Hvis du er den typen person som elsker å spille spill på PS3, så får din helt egen ekstern harddisk er perfekt for deg! Fra en ekstra 20 GB til 500 GB verdt lagringsplass, er det alt i armen rekkevidde. Les videre for å lære mer om hvordan du kjøper en PS3 ekstern harddisk.

  • Bestem din nødvendig lagringsplass beløp. Før du kjøper en ekstern harddisk til PlayStation 3, er det svært viktig at du først vurdere hvor mye ekstra plass som du trenger. For å effektivt avgjøre det, bør du spørre deg selv grunnen til at du kjøper en.
  • Den slags harddisk. Du må være klar over at det finnes flere typer harddisker tilgjengelig i dag. Det er IDE (den som brukes i prosessorer eller tårnet) og SATA (en for laptop). Pass på at du forstår forskjellen og kompatibilitet modus for hvert slag.
  • Er den kompatibel for PlayStation 3? Alltid sjekke produktet spesifikk av PS3 og systemkravene på vedkommende ekstern harddisk. Sørg for at begge er på linje med hverandre. Dette er den eneste måten du kan gjøre for å sikre at begge enhetene kan fullt arbeide sammen, uten noen restriksjoner overhodet.
  • Speider etter den beste verdien med høy kvalitet. Ta deg tid til å besøke forskjellige harddisker av ditt valg. Ser på nettet, sjekk ut eBay og andre shopping nettsteder. Gå til kjøpesenteret og se om det er harddisker som er på salg. Gå rett til datamaskinen butikker og du kan enkelt se hva du leter etter.
  • Sjekke vurderinger. Før du kjøper noe, er det veldig viktig at du leser rangeringer av forbrukere, eksperter og fagfolk. På denne måten vil du vite om hva du er i ferd med å få har virkelig god kvalitet.
  • Kjøp det! Etter at du har lest nøye, gransket, sjekket og dobbel sjekket alt om produktet som du planlegger å kjøpe, kan du nå kjøpe den med hele ditt hjerte. Nyte fordelene av å ha en ekstra minne for dine gaming behov!

Hvordan kjøpe en ps3 ekstern harddisk. Bestem din nødvendig lagringsplass beløp.
Hvordan kjøpe en ps3 ekstern harddisk. Bestem din nødvendig lagringsplass beløp.

Dette er de tingene som du trenger å gjøre når du kjøper en ekstern harddisk for deg PlayStation 3. Ikke bare vil dette gi deg ekstra lagringsplass, men det er også en fin måte å sikkerhetskopiere spill og filer på PS3 harddisken. Sørg for at du gjør dette på en vanlig måte å unngå korrupsjon og alle. En ting som du trenger å huske: sørg for at du ikke kan kjøpe harddisker som er i NTFS format. De er ikke kompatible med PS3. Nå hva venter du på? Begynne å følge disse trinnene, og du kan aldri gå galt. Lykke til og ha det gøy!