O2e

Hvordan kjøpe en web - domene

Å få din egen web-domene er alltid rimelige

Å få din egen web-domene er alltid rimelige. For det første gir din egen web-domene du å utelukkende bruke et nettsted navn. Også, siden du får eierskap av et nettsted navn, kan du holde på den og selge den med gevinst i fremtiden. Her er noen teknikker for hvordan du kan kjøpe en web-domene:

  • Vet navnet-spillet. Bestem deg for hva du vil. Ønsker du å betale store penger for en forhåndsbestemt web domenenavn eller har du tenkt å spare penger og utfordre deg selv senere i coining din egen web domenenavn? Hvis du tok ansvaret for å navngi din egen web-domene, må du huske disse retningslinjene. Lag din egen web domenenavn kort og minneverdig. Ta ut alle skilletegn. Vurdere å bruke ord som finnes i ordlisten. Disse ordene bør best reflekterer essensen av ditt nettsted.
  • Betal for en web-domene. Markedsprisen for en pre-navngitt web-domene faller normalt mellom et par hundre dollar og et par tusen dollar. Hvis pre-navngitt web-domene som du er eyeing tett fulgt innstilte parametere for en god web domenenavn, forventer at det skal være mer kostbart. Så, hvordan kan du faktisk kjøpe en web-domene for deg selv? Begynne med å bruke søkemotoren. Lete etter noen nettsteder som spesialiserer seg på å selge web domenenavn. Så sjekker ut om nettstedet har navnet du ønsker. Vanligvis kan du få tilgang til en søkekategori eller du kan bla manuelt fra de tilgjengelige oppføringer. Når du har funnet din foretrukne web domenenavn, se om det allerede finnes en publisert prisforlangende. Noen ganger kan du bli bedt om å sende inn din beste tilbudet ved å sende en e-post til web domenenavn selger.
  • Tren din web domenenavn registrering. Det finnes en rekke nettsteder som er viet til web domenenavn registrering. Du kan enkelt søke i dem på nettet. Når du har funnet en mulig vi domenenavnregistrering nettstedet, sjekk ut sin søkefunksjon. Skriv inn navnet på din egen web-domene. Hvis det er tilgjengelig, forberede seg til å betale tilsvarende registreringsavgift. Betalingen er ofte bra for en bestemt varighet bare. Du er pålagt å fornye det etter utløpsdatoen. Ellers kan web-domene bli tilbudt til markedet igjen. Du kan nyte en større rabatt hvis du betaler for en lengre varighet.
  • Prøv web hosting, også. Det er vanligvis mer fornuftig å bunte sammen web domenenavngiving med web-domene hosting. Prosessen er mye raskere og litt billigere. Oftere, web domene hosting selskapet skuldre onsdag domenenavn registrering. Så du faktisk få det gratis. Den web-domene hosting avtale er ofte dekket av en kontrakt. Sørg for å lese de viktige detaljene i de fine utskrifter.
  • Kontrollere om din avtale er legitim. Være forsiktige. Forskning din web domenenavn selger, registrering selskapet og hosting selskapet. Finn ut om deres drift er lovlig. Du kan sjekke ut deres referanser og legitimasjon, eller du kan rett og slett spørre vennene dine om dem.

En god web domenenavn kan tilby mange muligheter

Hvordan kjøpe en web - domene. Betal for en web-domene.
Hvordan kjøpe en web - domene. Betal for en web-domene.

En god web domenenavn kan tilby mange muligheter. Så tilbringer mye tid på å tenke om din egen web domenenavn. Starte nå.