O2e

Hvordan kjøpe engros cds

Hvis du eier en butikk

Hvis du eier en butikk, eller en nettbutikk som spesialiserer seg på å selge CDer, kan du forvente at dette skal være en kostbar aktivitet. For å få mest besparelser, vil du ønsker å kjøpe CDer i engros. Du kan vurdere å kjøpe musikk album direkte fra etiketten, som kan få deg besparelse på ca 50%. Du kan også forvente reduserte fraktkostnader med engros kjøp. Det samme gjelder også for programvare-CDer.

Hvis din bedrift innebærer kopiering media på blanke CDer, kan du også få en mye besparelser når du kjøper engros. I stedet for å betale noen få dollar for hvert tomme CD, kan du forvente å betale bare noen få cent når du kjøper i engros.

Du kan prøve flere Internett-leverandører for å kjøpe CDer i engros. En av disse er engros-plater , som har tusenvis av titler, inkludert musikk album, PC-programvare og spill.

  • Åpne en nettleser og gå til Wholesalediscs .
  • Du kan velge å kjøpe plater i "masse", som betyr at du kjøper et helt sett av plater med forskjellige titler som spenner fra album, spill og programvare.
  • Du kan velge å kjøpe en blandet sett mye. Dette vil omfatte CD-titler i ulike sjangere.
  • Du kan også velge å kjøpe fra en mye innenfor en bestemt sjanger. For eksempel kan du kjøpe engros klassisk, blues, rock, jazz, reggae og andre musikktyper nisjer.
  • Hvis du finner noen spesiell mye til din interesse, klikk på tittelen av sjangeren. For eksempel, hvis du ønsker å detaljhandel Reggae musikk, klikker du på ikonet for Reggae musikk.
  • Klikk på "Vis" for å se på detaljene i hvert element. Nettstedet vil sitere deg i multipler av 100 eller så CDer, og hvor mye du kan spare på grunnlag engros vs sluttbrukerprisene. For eksempel vil et sett av 200 reggae CDer koste deg 150€. Kjøpe hver av disse separat vil koste deg ca 15€ hver, eller om 2240€. Du får en besparelse på ca 2090€.
  • Når du ønsker å få varen, klikk på "kjøp".
  • Nettstedet vil nå legge til CD mye til handlekurven. Du kan søke etter flere CDer som du er interessert i. Når du er ferdig med å velge, kan du klikke på "Sjekk ut med PayPal"-knappen for å betale.
  • På kassen, fyll inn din PayPal e-postadresse og passord. Siden vil deretter presentere en liste over elementer du har tenkt å kjøpe.
  • Velg en finansieringskilde. Hvis du har nok penger på PayPal-kontoen din, velger du det. Ellers kan du identifisere oppførte kredittkort som en finansieringskilde.


Nettstedet vil allerede inkluderer frakt og håndtering kostnader i gebyr deres. For bestillinger større enn 60€ nettstedet faktisk skip elementene gratis.

Hvordan kjøpe engros cds. Klikk på "vis" for å se på detaljene i hvert element.
Hvordan kjøpe engros cds. Klikk på "vis" for å se på detaljene i hvert element.

Kjøpe CDer i engros er en god måte å spare på pengene når du planlegger å selge disse elementene på veiledende priser. Du får besparelser på alt fra 50% til 90 pluss prosent, noe som bør gi deg en god fortjenestemargin. Bare sørg for at den varen du kjøper inneholder disse albumene og titler som du er interessert i.