O2e

Hvordan kjøpe engros DVDer i bulk


DVD-salg og utleie virksomhet er stadig gjennomgår forandringer. Konkurranse kan være sann, og de store selskapene som Netflix og lignende, kan lett bringe virksomheten ned på grunn av konkurransedyktige priser. For å lykkes i DVD detaljhandel eller utleie virksomhet, må du kjøpe DVDer på en svært lav per-enhetskostnad. For å gjøre dette, er det best å kjøpe engros DVDer og kjøpe disse i bulk. På denne måten får du en stor rabatt, fra 50% til 90% pluss for hver plate.

  • Snakk med butikker og selgere som har en spesialisering i å likvidere. En butikk som er avsluttende eller flytte steder kan ha å likvidere store mengder inventar. Disse vil vanligvis selger DVDer i bulk til likvidere selskaper. Disse kan tilby svært lave priser per "mye" eller pall plater, som kan gi deg en svært lav per-enhetskostnad.
  • Snakk med film butikker. Disse vanligvis klart ut sin beholdning hvert kvartal. Prøv å forhandle engrosprisene med eieren eller manager. Du kan tilby å kjøpe gamle bestander av DVD-filmer på store rabatter, og du kan selv forhandle om å få nye filmer for en liten rabatt.
  • Prøv å fokusere på nisjeprodukter DVDer. Blockbuster og bestselgende DVDer kan gå ned billig, så det er stor etterspørsel etter dem. Men noen publikum som nisje filmer, som de som kan bare bli sett på filmfestivaler, eller utenlandske titler. Du kan også fokusere på målrettede nisjer, som barn, anime elskere og lignende. For eksempel, hvis du ønsker å fokusere på anime tegneserier, kan du komme i kontakt med distributører eller produsenter rett fra studio i Japan, som TNK, Toei, og Bandai, blant andre. Spør om du kan være en distributør eller grossist i din region.
  • Du kan også prøve online auksjon nettsteder som eBay. Enkelte selskaper selger sine ubrukte inventar eller overskuddslager her, for å nå et bredere publikum.


Når du kjøper engros DVDer

Når du kjøper engros DVDer, må du gi visse opplysninger. For eksempel kan noen selskaper selger kun til bedrifter, så vær forberedt på å vise en bedrift registrering og legitimasjon. Noen vil kanskje spørre deg å bare sende en ID.

I de fleste tilfeller

Hvordan kjøpe engros dvder i bulk. Snakk med butikker og selgere som har en spesialisering i å likvidere.
Hvordan kjøpe engros dvder i bulk. Snakk med butikker og selgere som har en spesialisering i å likvidere.

I de fleste tilfeller vil din største kravet være upfront penger. Kjøpe i engros kan være mye billigere enn å kjøpe hvert element på veiledende priser. Men du må fortsatt betale en heftig opprinnelige beløpet. Men tenk på det som store besparelser, når du legger opp alt. Hvis du kan kjøpe en DVD for ca 15€ detaljhandel, mange grossister kan selge deg det samme elementet i ca 5€ hver eller mindre. Så for totalt 200 DVDer, du bare kommer til å bruke ca 300€.

Det er opp til deg hvordan du hente denne investeringen

Det er opp til deg hvordan du hente denne investeringen. Du kan enten selge hvert element på veiledende priser online eller offline. Du kan også kjøre en liten utleie virksomhet, med en nisje publikum i tankene. Husk at pris-baserte konkurransen er tøff, men hvis du kan tilby verdiøkende tjenester til kundene, eller hvis du kan tilby nisje DVDer som ingen andre selger eller leier ut, så du kan tjene fra disse.