O2e

Hvordan kjøpe et tastatur til bruk med en bærbar PC

Som mange mennesker

Som mange mennesker, er du sannsynligvis finne det svært upraktisk og ubehagelig å jobbe i lengre perioder med integrert tastatur på den bærbare datamaskinen. Grunnen til at de fleste finner det integrerte tastaturet en problemfri å bruke spesielt hvis du skriver en lang artikkel eller papir er fordi den er liten og tastene er for bunched opp sammen. I praksis er det ingen slingringsmonn således, kramper din stil. På grunn av dette, er flere og flere folk kjøper standard tastatur som de kan koble til sine bærbare datamaskiner i tilfeller der de trenger å gjøre mye av å skrive arbeid. Hvis du er ivrig på å endre din laptop bruk ved å legge denne nøkkelkomponent, så her er noen tips om hvordan du kjøper rett type tastaturet for å koble til den bærbare datamaskinen.

Hvordan kjøpe et tastatur til bruk med en bærbar PC. Bestem porter tilgjengelig.
Hvordan kjøpe et tastatur til bruk med en bærbar PC. Bestem porter tilgjengelig.

  • Bestem porter tilgjengelig standard desktop tastatur vanligvis kommer med to grensesnitt:. PS / 2 port og USB-porten. Å bestemme grensesnittet, må du koble tastaturet til den bærbare datamaskinen, kan du se om det har disse portene tilgjengelig. Disse portene er vanligvis funnet enten på baksiden eller på siden av den bærbare datamaskinen. PS / 2 port er rund med ulike hull rundt det. Havnen er farget grønt også. USB-porten, på den annen side, er en rektangulær port og er standard for de fleste digitale enheter i dag. Sjekk om noen av disse portene er tilgjengelige for å kunne plukke tastaturet med riktig grensesnitt.
  • Vurdere å gå trådløst. De fleste av de nyere bærbare modeller er integrert med trådløs teknologi, som gir deg en mulighet til å kjøpe et trådløst tastatur i stedet for en tradisjonell kablet. På den annen side, hvis den bærbare datamaskinen ikke har denne funksjonen, kan du melde deg på et trådløst tastatur som har en mottaker som du kan plugge inn i USB-porten. Trådløse tastaturer er normalt ergonomisk og ganske behagelig å bruke pluss, vil du ikke bli altfor begrenset med hensyn til avstanden fra den bærbare datamaskinen. Den eneste ulempen med denne type tastatur er at det har en tendens til å være mye mer kostbart enn den tradisjonelle kablet.
  • Vurdere sammenleggbare eller roll-stand tastaturer. Bærbare datamaskiner er ment for mobil bruk. Det er bærbare for å gjøre det enkelt for folk å ta det med seg. Bringe en tradisjonell størrelse tastatur kan hindre portabilitet av bærbare. For å løse dette problemet, kan du vurdere å kjøpe et tradisjonelt tastatur som kan enten være mappe eller et sammenrullet. Den foldede typen er i utgangspunktet en tre segment tastatur som kan settes sammen når du trenger å bruke det og kastet opp i størrelsen på et CD-etui. Rullet typen er vanligvis en tastatur laget av noen gummiaktig materiale. Disse er tynne og veldig formbare. Tastene er myke og gummiaktig gjør det et godt valg for å skrive. Og siden du kan rulle darn ting, kan den matche portabilitet av bærbare.

Ved å bestemme hva slags tastatur du planlegger å investere i

Ved å bestemme hva slags tastatur du planlegger å investere i, besøke de lokale datamaskinen butikker eller handle på nettet for de beste tilbudene. Vurdere å gå med de kjente merker som Genius, A4Tech, Logitech og lignende, som de pleier å selge høykvalitets datamaskin periferiutstyr. Selv om de fleste av de obskure Kina merker kan være attraktivt på grunn av sin kostnadseffektivitet, går med en hederlig og kjent merkevare vil alltid være mer gunstig i det lange løp.