O2e

Hvordan koble din ebay og facebook kontoer

eBay er et populært online auksjon og shopping nettsted som lar sine brukere til å kjøpe og selge ulike typer varer over hele verden. Facebook derimot er et populært nettsamfunn som lar sine brukere å få kontakt med familie og venner. Nå trenger ikke du tror det vil være en god idé å koble både eBay og Facebook-kontoer for å skape flere sjanser for varene dine til å selge, og oppdatere dine Facebook-kontakter med andre aktiviteter på eBay? Vet ikke hvordan å koble din eBay og Facebook-kontoer? Så les videre for å lære hvordan du gjør nettopp om det.

  1. Lag en eBay og en Facebook-konto. Selvfølgelig er dette trinnet viktig som det ikke kan arbeide med bare én konto. Hva kommer til å skje er at du vil at dine Facebook-kontakter å vite hva dine aktiviteter er på eBay, og å også få til å administrere eBay-konto selv om du er på Facebooks side. Bare laste opp både nettsider på datamaskinen og registrere hvis du ikke har brukernavn ennå.
  2. Abonner på eBay Marketplace programmet. Når du er ferdig å registrere både Websites, logge på Facebook-kontoen din og søk etter eBay Marketplace, eller klikk på denne linken for å rettes til det: apps.facebook.com og sørg for å klikke på "Tillat" når du har anvendelsen trekkes opp. Etter det, klikk på "Link eBay-konto til Facebook", og du vil bli dirigert til eBays innloggingssiden. Bare skriv inn din brukte ID og passord for å kunne koble din Facebook-konto til din eBay-konto.
  3. Endre innstillingene under Alternativer fra Facebook. Når du er ferdig med å knytte de to kontoene sammen, vil du da bli dirigert til "eBay Marketplace på Facebook" der du vil også se at du er aktiviteten til vennene dine på eBay, administrere elementene du har auksjoneres i eBay, og også dele dine andre aktiviteter på eBay med dine Facebook-kontakter. eBay mislighold alle av oppføringene som skal deles på Facebook, med unntak av visse elementer på visse kategorier. Hvis du ikke vil at dine venner for å se hva de auksjonene du blir med, eller auksjoner du ikke var heldig å vinne, eller varene du kjøper, så kan du endre delingsalternativene. Når du er på siden av "eBay Marketplace på Facebook", klikk på "Alternativer" på øvre høyre side og endre deler oppføringer.

Hvordan koble din ebay og facebook kontoer. Lag en eBay og en Facebook-konto.
Hvordan koble din ebay og facebook kontoer. Lag en eBay og en Facebook-konto.

Facebooks funksjon kalt News Feed kan du legge inn oppdateringer om deg selv via bilder, notater, hendelser osv. som alle kontaktene dine kan se. Hvorfor ikke maksimere denne funksjonen til å også legge inn oppdateringer på eBay kontoen sant? Bruk det til din fordel, slik at du kan tjene mer.