O2e

Hvordan komme i gang med Dragon Naturally Speaking programvare

Dragon Naturally Speaking er stemmegjenkjenning programvare som bruker en minimal visuelt grensesnitt. Ved å diktere til datamaskinen, vil programmet transkribere ord i skriftlige tekster, og dermed lar deg frihet til å fullføre skrive oppgaver raskere og enklere enn å skrive dem ut ved hjelp av tastaturet. For å hjelpe deg med å komme i gang med Dragon Naturally Speaking programvare, er de følgende foreslått:

  1. Installer din Dragon Naturally Speaking programvare. Sørg for at du overholder systemkravene som er angitt i brukerveiledningen, ellers Dragon Software vil ikke fungere skikkelig. Vær oppmerksom på at Dragon Naturally Speaking vil ikke installere på en datamaskin med en prosessor på under 1 GHz CPU-hastighet. Aktivere programvaren rett etter installere det. Dette krever en Internett-tilkobling for produktets serienummer. Internett-tilkobling er også svært nødvendig for automatiske oppdateringer.
  2. Gjør første trening og justeringer. Dette innebærer å lese en liste over ord i flere minutter for å forbedre talegjenkjenning og nøyaktighet. Veiviseren vil hjelpe deg gjennom prosessen med å sette opp mikrofonen og hvordan du bruker den type mikrofon du bruker, enten et headset, en håndholdt, eller en rekke mikrofon. Her vil du kalibrere programvaren til volumet og lydkvaliteten fra mikrofonen.
  3. Gå gjennom tutorials for å unngå frustrasjon når du begynner å bruke programvaren. Veiledningene som tilbys inkluderer en prøveordning demonstrasjon og vil hjelpe deg å lære gjeldende kommandoer. Her vil la Dragon Naturally Speaking tilpasse til å skrive stil, slik som å forbedre total anerkjennelse og nøyaktighet når du dikterer.
  4. Liker å bruke programvaren på jobb for å oppnå dine dokumenter og rapporter, skrive notater, surfe på internett og sende e-post og direktemeldinger raskere enn du ville fått ved å skrive dem ut på din datamaskin.

Hvordan komme i gang med dragon naturally speaking programvare. Installer din dragon naturally speaking programvare.
Hvordan komme i gang med dragon naturally speaking programvare. Installer din dragon naturally speaking programvare.

Dragon Naturally Speaking er den ideelle stemmegjenkjenning programvare for multi-tasking. Mens du diktere til datamaskinen, har du frihet og mobilitet til å gjøre andre ting, som datamaskinen trenger bare stemmen din til å gjøre dokumentasjonen oppgave for deg. Med bruk av det trådløse eller Bluetooth-headsettet kan du oppnå mer enn én oppgave av gangen. Videre mobilitet, hastighet og brukervennlighet er ikke de eneste fordelene du får fra denne programvaren. Dragon Naturally Speaking gir 99% nøyaktige resultater, noe som er påvist av mange fagfolk som allerede har brukt dette produktet.

Hvis jobben din innebærer mye skriving

Hvis jobben din innebærer mye skriving, men også krever at du reiser eller multi-oppgave, kan du begynne å bla gjennom flere løsninger levert av Dragon Naturally Speaking som kan fungere best for deg. Noen av de tilgjengelige løsningene er: Dragon Professional, som er laget for travle bedrifts individer, Dragon Naturally Speaking Preferred - beregnet for små bedrifter og avanserte databrukere, Drage Medical leverer løsninger for leger og enkeltpersoner i helseindustrien, og Dragon programvare for lovlig lokalsamfunn, noe som gir en forhåndskonfigurert juridisk vokabular med over 30.000 juridiske ord og uttrykk, juridiske henvisninger, og maler for juridiske dokumenter. For personlig bruk, kan du nyte funksjonene i Standard programvare, som er lett å bruke i nesten alle Windows-program.