O2e

Hvordan konvertere AVI til UMD

UMD, eller Universal Media Disc, er mediet tiden blir brukt i Sonys PlayStation Portable eller PSP. Mens det er mange filmer eller videoer tilgjengelig i dette formatet, vil du kanskje se dine egne videofiler i din egen video bibliotek, som ikke er i UMD-format.

Hvis du har videofiler i din stasjonære PC eller en ekstern harddisk i AVI-format som du kanskje ønsker å spille på Sony PSP, må du konvertere disse AVI-filer til en UMD-fil. Det er en ganske rett-frem prosess, som er beskrevet nedenfor.

  • I den stasjonære datamaskinen, starter du nettleseren og gå til et nettsted som tilbyr AVI til UMD konvertering. Eksempler på som er topshareware.com og brothersoft.com . Det er også en del på AVI til UMD konvertering på mp3towav.org . Last ned converter program fra nedlastingskoblingen og klikk på "Lagre fil"-knappen fra den nye pop-ut vinduet.
  • Når converter program er ferdig nedlastet, gå til mappen der du lagrer nedlastede filer. Dette kan være i My Downloads mappen eller eventuelle tidligere utpekt mapper for filnedlasting. Dobbeltklikk på installasjonsfilen og velg "Kjør" på det nye vinduet dialogen.
  • Du bør da velge "Jeg godtar"-knappen hvis noen gang det er en lisensavtale dialogboksen som vises på skjermen. Velg "Neste"-knappen, og deretter "Install". Dette vil starte installasjonen. Installasjonen Fremdriftsindikatoren vil bli helt fylt opp når den er ferdig. Deretter velger du "Close"-knappen.
  • Tilbake til skrivebordet på datamaskinen, dobbeltklikk på AVI til UMD converter program ikonet. Velg "File" og deretter "Åpne". Gå gjennom datamaskinens filmapper til du kommer til AVI fil som du ønsker å konvertere til UMD.
  • Velg "Ta det"-knappen. Søknaden bør begynne å konvertere AVI fil til UMD-format. Etter som, kan du nå sette PSP minnekort i din stasjonære PC kortleser. Velg "Overfør til PSP"-knappen. Deretter setter tilbake minnekortet i PSP og nyt konverterte UMD-fil.

Hvordan konvertere AVI til UMD. I den stasjonære datamaskinen.
Hvordan konvertere AVI til UMD. I den stasjonære datamaskinen.

Det er en ganske enkel prosess som vil tillate deg å konvertere dine favoritt videoer og se dem på din Sony PSP. Du kan nå se enda en venns bursdag feiring, TV-serier eller høydepunktene i en siste tur mens du er på farten. Siden PSP har en bred skjerm, vil dette være en god måte å vise frem dine favorittfilmer. De fleste video filkonverteringsprogrammer kan også la deg velge kvaliteten på videoutgangen før konvertering sin. Dette betyr at du kan velge å lagre flere videoer i PSP hvis du konvertere dem til lavere kvalitet på filmene. Eller hvis du er en audiofil, kan du velge å ha høy kvalitet lydutgang for videoene dine. Sørg for at du har nok plass på minnekortet før du forsøker å overføre filene. Du kan også velge å konvertere AVI-filer til MP4 for PSP.