O2e

Hvordan konvertere en cd-r til ISO

Noen gang lurt på om det er mulig å spille av filer fra en plate uten egentlig å sette inn CD kilde i datamaskinens optiske stasjonen? Dette kan enkelt gjøres ved å konvertere en CD-R til en ISO image. En ISO image er en type arkiv-fil som inneholder all informasjon om en CD inkludert sine attributter og boot kode. ISO-bildet er CD-er virtuell kopi slik at data som finnes i den kan åpnes uten tilgang til den opprinnelige kilden. Følg disse trinnene for å konvertere CD-R til ISO bruke programvaren CDBurnerXP på Windows XP-datamaskinen.

Last ned og installer programmet CDBurnerXP.
Lansere ditt valg av nettleser og tilgang til nettstedet cdburnerxp.se . Finn Last ned nå! koble og klikk på det en gang. Klikk på Lagre fil-knappen fra pop up-dialogboksen. Etterpå tildele et lagringssted for denne nedlastbar fil. Når dette er gjort, klikker du bare på knappen Lagre for å starte prosessen med å laste ned. Når du er ferdig, dobbeltklikker du på ikonet og du vil se en installasjon wizard vil dukke opp. Bare følg instruksjonene som gis av veiviseren for riktig installasjon av programmet.

Lansere CDBurnerXP fra datamaskinen.
Start Start-menyen og klikk på Alle programmer. Fra de brusende menyen, finn CDBurnerXP og klikk på det en gang. Hvis du har angitt en snarvei på skrivebordet, så bare dobbeltklikk på den for å starte programmet på din personlige datamaskin.

Starte prosessen med å konvertere cd-r til en ISO image.
På Handling-vinduet av CDBurnerXP, klikk på det fjerde valget Copy Disc. Etterpå, klikk på Copy Data-knappen i Copy Disc delen. Fra Kopier ISO-boksen, gå til Velg målenheten: seksjon og klikk på strekkavlastningsløkken pil ned. Uthev og klikk på alternativet Hard disk etterpå. Nå, gå til Velg bane for ISO image: delen og klikk på knappen rett ved. Når du gjør det, spretter Velg sti og filnavn for iso image dialogboksen opp. Tilordne et navn i Filnavn: delen og sørge Filtype: delen er satt til ISO-fil. Når visst, klikk på knappen Lagre. Fra Copy ISO Disc vinduet klikker du på Copy Disc-knappen. En fremdriftsindikator vises oppdatere deg av konverteringsprosessen. Når konverteringen er ferdig, klikker du bare på OK-knappen fra CDBurnerXP pop up boksen og Lukk-knappen fra Kopi ISO Disc vinduet.

Hvordan konvertere en cd-r til ISO. Last ned og installer programmet CDBurnerXP.
Hvordan konvertere en cd-r til ISO. Last ned og installer programmet CDBurnerXP.

ISO-filer er ikke komprimert, slik at de kan ta mye plass i Windows XP-datamaskinen. For å unngå tilstopping opp plass på harddisken på maskinen, slette ISO-image-filer du ikke lenger bruker.