O2e

Hvordan konvertere en VCE til PDF

Ta online sertifisering eksamener er mye mer praktisk og mindre tidkrevende, fordi det tillater deg å laste ned eksamen, svarer den på datamaskinen din, og sende det tilbake til testerne uten å få opp av stolen. Du kan sertifiseres uten å forlate komfort og fortrolighet i ditt eget hjem.

De fleste av disse filene er VCE filer som kjører på Visual CertExam programvare. Dette er et stykke programvare laget for å opprette og redigere sertifisering eksamener. Disse filformatene er mye som e-papir og kan konverteres til PDF-format ved å følge disse trinnene.

Hvordan konvertere en VCE til PDF. Avhengig av datamaskinen.
Hvordan konvertere en VCE til PDF. Avhengig av datamaskinen.

  • I Visual CertExam, gå gjøre utformingsmodus, og velg "Fil" Denne menyen ofte funnet på venstre side av vinduet NAVIGASJON av programmet.
  • Deretter velger du "Skriv ut" og når pop-up boks kommer ut, velg "Skriv ut til PDF"
  • Avhengig av datamaskinen, må du kanskje endre navnet på filen for å sikre den er lagret som en. PDF-fil. Dette er et vanlig problem i Macintosh-maskiner som ikke har filtyper. Spesifisere filtypen gjør at filen du konvertere vil være kompatibel på tvers av plattformer.
  • Etter lagring, dobbelt sjekke om konverterte PDF-filen kan leses av Adobe Acrobat-programmene. Prøv å lese den nylig konverterte PDF-filen i Acrobat Reader eller Adobe Acrobat. Hvis filen åpnes som en PDF-fil, så du har lastet konvertert det. Hvis Acrobat-programmene ikke gjenkjenner filen, kan du prøve å gjenta trinn 1 til 2. De fleste programmene har en Acrobat driver som konverterer filer til e-papir eller PDF-format, bør du ikke ha problemer med dette trinnet.
  • Etter å ha sørget filen har riktig filtype, kan du prøve å finne den på datamaskinen din ved hjelp av "søk"-funksjonen på skrivebordet ditt. De fleste programmene har en tendens til å holde sine filer i bestemte mapper inne i systemet som er vanskelig å finne i starten. Etter at du har funnet ut hvor den nye PDF-filen er lagret, bare flytte den til et sted av ditt valg. Noen utgaver av tapte filer kan koke ned til brukeren ikke vite hvor programvaren lagrer sine filer.

Filkompatibilitet er nesten aldri et problem i denne dag og alder. Mange dataprogrammer skaperne har kommet til enighet i vanlige filformater at deres programvare kan dele og bruke. Vanlige eksempler på disse er JPG, DOC og HTML-filer som kan åpnes i mange, konkurrerende programmer. VCE er ikke så forskjellig, men riktig konvertering er viktig fordi VCE inneholder test informasjon som ofte er viktig og kan bestemme din fremtid levedyktighet.

Ved å sørge for at du er skikkelig konvertere filformater til PDF er du sikrer at uansett hva viktig informasjon er nødvendig i den opprinnelige filen overføres nøyaktig og presist til PDF-format. Og når det kommer til sertifisere eksamener og prøver, må du all viktig informasjon migrerte så nøyaktig som mulig.

Etter lagring. Etter å ha sørget filen har riktig filtype.
Etter lagring. Etter å ha sørget filen har riktig filtype.

Du kan også være lurt å besøke området nedenfor for en video trinnvis prosess på filen konvertering.

topshareware.com/vce-to-pdf-converter/downloads/1.htm