O2e

Hvordan konvertere mp4 - filer til mp3

Hvis du finner deg selv å søke på nettet etter denne instruksjonsvideoer, sjansene er at du har funnet deg selv ønsker å overføre musikk fra en enhet til en annen, men har truffet en veisperring - sannsynligvis et varsel om at enhetene har inkompatible formatene, og at du må konvertere filene i orden for dem å arbeide. Hvis du har lastet ned de fleste av dine mediefiler via Internett, de mest sannsynlig vil være i MP4-format, og hvis du ønsket å overføre dem til en bærbar medieenhet, disse spillerne er mer sannsynlig å støtte MP3-filer, og dermed behovet å konvertere fra ett format til et annet. Nå, hvis det bare gikk over hodet, må du forstå de grunnleggende forskjellene mellom de to formatene før du går konvertering-happy.

  • . Mp4 vs Mp3 MP3 er en forkortelse for MPEG-3 for, som i sin tur er også kort for følgende munnfull: Moving Pictures Experts Group 3. Dette ble utviklet i 1999 for å komprimere lydfiler - faktisk, det kan redusere en lydfil opp til 1/10 av opprinnelig størrelse. Videre kan du også velge hvor mye du vil at lydfil komprimert ved å styre bithastighet. Varierende fra 96kbps til 320kbps, vil de høyere bitrater gi deg høyere lydkvalitet, men disse har også større filstørrelser. MP4 (MPEG-4) ble utviklet i 2003 og dette formatet kan håndtere ikke bare lyd, men video i tillegg. Det er også en fil komprimering teknikk og lar deg se streaming video over Internett eller på din mobiltelefon. Den kommer i to formater: Simple Profile, som gir deg lav oppløsning innhold og er populær i online streaming som YouTube, eller AVC (Advanced Video Coding), som brukes for High Definition (HD) opptak.
  • Søk etter en omformer på nettet. Med så mange filformater går rundt i disse dager, omformere er en smal sak å finne. Selvfølgelig spørsmålet er nå, hvilken? For de beste og sikreste resultat, head over til download.cnet.com . Hva er flott om dette området er at den har en av de mest omfattende programvare biblioteker - tenk på det som Wal-Mart av programvare. Det er også svært brukervennlig, alt du trenger å gjøre er å skrive i MP4 til MP3 omformere og det vil gi deg en liste over programmer å velge mellom. Det er best å velge mellom programmene som allerede er høyt vurdert av enten brukere eller nettstedets redaktører. Noen programmer er gratis direkte, mens noen er gratis for en begrenset periode - slik at du kan avgjøre om du er fornøyd med programmets funksjoner og brukervennlighet.
  • Installere programvaren. Når du har installert programvaren, følger den trinnvise instruksjoner for å konvertere MP4-filer til MP3. Hver programvare er forskjellig, men den generelle fremgangsmåten vil være:
    • Finne filene du vil konvertere. Programmet vil generelt be deg om å finne filene du ønsker å konvertere - de fleste programmer lar deg velge flere filer ved å klikke på de riktige filene i listen som vises.
    • Sett dine parametre. Det meste av programvaren vil gi deg muligheter til å velge bitrate, størrelse og destinasjon.
    • Klikk på konvertere. Du har nå konvertert MP4-filer til MP3-format!
  • Prøve 3 programmer, og deretter bestemme. Det er best å prøve ut tre programmer slik at du kan ha en idé som program passer best til dine behov og know-how. Det finnes programmer som kan konvertere den andre veien rundt (MP3-MP4), og noen kan gjøre begge retninger. Det er best å få et konverteringsprogram som håndterer det meste av lyd må redusere antall programmer på din laptop / pc. Når du har bestemt deg, må du huske å avinstallere de andre for å hindre mulige programvarekonflikter.

Lykkelig overføring

Hvordan konvertere mp4 - filer til mp3. Søk etter en omformer på nettet.
Hvordan konvertere mp4 - filer til mp3. Søk etter en omformer på nettet.

Lykkelig overføring! Du kan også sjekke tilbake hver nå og da for å se om det finnes nyere versjoner av omformer programvare eller nye programmer sammen. En fordel med denne high-tech alder er at det alle fordeler sluttbrukeren: du.