O2e

Hvordan konvertere mp4 til mp3

Å gjøre filkonvertering lett

Hvis du ønsker å konvertere MP4 til MP3, sjansene er du ønsker å konvertere en MP4 lydfil til å spille på MP3-spilleren. Men før vi går videre for å dekke hvordan å konvertere filene, la oss gå over de viktigste forskjellene mellom mp3 og mp4.

  • MP3 (MPEG-1, Layer 3): MP3 er små, høy kvalitet lydfiler som kan spilles av på MP3-spillere eller programvare. Det kan være lett opprettet ved hjelp av en datamaskin, en ripper program som kopierer en sang fra en CD til datamaskinen din, og en koder som konverterer musikken til MP3-format.
  • MP4 (MPEG4 Part 14): Mp4 brukes for lyd og video. Denne filtypen kan for høy kvalitet streaming over internett og neste generasjons mobiltelefoner. Mp4-spillere er tilgjengelig for nedlasting på nettet.

    Det er 2 hovedtyper av disse filene. Den første typen kalles Simple Profile, som brukes for lav oppløsning digital video-innhold, populært brukt for elektronisk distribusjon. Den andre versjonen heter Advanced Video Coding, som er en høyere kvalitet formatet som brukes for HDTV-innhold.

Hvordan konvertere mp4 til mp3. Mp3 (mpeg-1, layer 3).
Hvordan konvertere mp4 til mp3. Mp3 (mpeg-1, layer 3).

Så i grunnleggende begreper, er MP3 for lydfiler som brukes på MP3-spillere og programvare, og MP4 er for audio / video-filer som brukes for internett streaming og høyteknologiske mobiltelefoner.

Konvertering MP4 til MP3

Å gjøre filkonvertering lett. Mp4 (mpeg4 part 14).
Å gjøre filkonvertering lett. Mp4 (mpeg4 part 14).

Å konvertere MP4 til MP3, må du bruke et filformat converter program. Disse programmene er rikelig tilgjengelig via web. Downloads.com kan være et godt sted for deg å begynne å handle rundt. Mange nedlastbare programmer tilbyr en gratis prøveperiode slik at du kan finne det en god idé å prøve et program før du kjøper den.

Tre grunnleggende trinnene for å konvertere MP4 til MP3:

  1. Laste ned en gratis converter eller kjøpe en converter som støtter MP4 til MP3-fil konvertering.
  2. Installer programmet på datamaskinen.
  3. Følg instruksjonene i programmet gir deg, og du vil være i stand til å konvertere MP4 til MP3.

Her er noen omformere som referanse: