O2e

Hvordan konvertere VHS til DVD

Enkel steg-for-steg guide til å overføre din kjære VHS-kassetter ved hjelp av en omformer

Det er mer enn én grunn til å konvertere VHS-kassetter til DVD.

Gamle VHS-kassetter og videospillere er raske å bli en foreldet teknologi - mange kan hevde at de allerede er. Hvis det er noen opptak som du ønsker å bevare det er for tiden i en VHS-format, er nå tiden for å konvertere disse videoer til DVD. Videospillere er fortsatt tilgjengelig, som er tjenester og maskiner som vil hjelpe deg å gjøre denne overføringen. Hvis du fortsetter å vente, vil du se færre og færre konverteringsalternativene, det vil bli vanskeligere å lagre VHS opptakene.

En annen bekymring er skadet. Selv om videospilleren ikke spise VHS tape, vil filmen i den sakte brytes ned over tid, enten du spiller det ofte eller gjør du ikke. Kassetter kan begynne å falle fra hverandre i så lite som 3 år, mens DVD-plater kan vare alt fra 20 til (noen sier) med 250 år. Enten det er din favoritt blockbuster film eller en sentimental home video, bør du gjøre dette og konvertere VHS til DVD før heller enn senere.

Så hvordan overfører du VHS til DVD? hvilket utstyr trenger jeg? Vel, det er flere metoder for kopiering VHS til DVD. Den gode nyheten er at utstyret er lett å finne.

Hvordan konvertere VHS til DVD. Gamle vhs-kassetter og videospillere er raske å bli en foreldet teknologi.
Hvordan konvertere VHS til DVD. Gamle vhs-kassetter og videospillere er raske å bli en foreldet teknologi.

 1. Bruk en kombinasjon enhet. Hvis du har en kombinasjon DVD / VHS-maskin, kan du være i stand til å enkelt overføre data fra en VHS-kassett til en DVD. Sjekk for å se om DVD-komponenten av DVD / VHS-maskinen har et opptak alternativ. Hvis den gjør det, bør du være i stand til å sette inn en tom DVD-R (eller DVD-RW) i DVD-skuffen til maskinen din, setter VHS tape som du vil overføre til videospilleren delen av maskinen og følg deretter trinnene i din maskin bruksanvisningen for å fullføre prosessen. Du vil ikke være i stand til å endre videoen, så hvis du trenger å alteret menyene eller kapitler, bør du ikke bruke denne metoden. Ellers bruker en kombinasjon enhet er den enkleste og raskeste type VHS til DVD converter.

  Merk: Du må kanskje fullføre den brente DVD før du fjerner den fra DVD / VCR-enheten, ellers er det kanskje ikke spilles av i DVD-spillere. Hva en skam som ville være, ikke går gjennom konvertering prosessen og deretter realisere DVD ikke fungerer!

 2. Bruk et videokamera. Hvis du har et digitalt videokamera, kan du bruke den som et mellomledd for å konvertere VHS-kassetter til DVD-format. Du må koble videospilleren til videokameraet ved hjelp kompositt video kabler (de røde, hvite og gule kabler). Hvis du ikke har disse, må du kjøpe dem fra noen elektronikk butikken slik at du kan fullføre konverteringen. Fest disse kablene for videospilleren videoutgang og til video i porten på videokameraet. Forskjellige merker og modeller av videokameraer fungerer annerledes, så det beste er å lese videokameraets bruksanvisning for å fastslå den nøyaktige fremgangsmåten. Med et trykk på noen knapper bør du ha dine VHS data på videokamera. Du kan deretter overføre disse dataene ved å koble videokameraet til datamaskinen eller DVD-brenner.

  Merk: Du trenger en analog-til-digital omformer å bruke mellom videospilleren og videokameraet hvis videokameraet ikke har denne funksjonen innebygd i.

 3. Enkel steg-for-steg guide til å overføre din kjære vhs-kassetter ved hjelp av en omformer. En annen bekymring er skadet.
  Enkel steg-for-steg guide til å overføre din kjære vhs-kassetter ved hjelp av en omformer. En annen bekymring er skadet.

 4. Bruke en datamaskin. Du trenger en analog-til-digital omformer å bruke som en mellommann mellom videospilleren og PC til å konvertere VHS data til et format som datamaskinen kan gjenkjenne. Det finnes en rekke omformere tilgjengelig. Avhengig av kvalitet og presisjon du leter etter i din nye DVD, kan det hende du trenger å gjøre noen undersøkelser for å finne ut hvilket produkt som er best for deg. Du må også sørge for at datamaskinen kan brenne DVDer. Bare fordi det kan brenne CDer betyr ikke automatisk at det brenner DVDer. Enheter som Hewlett-Packard DVD-film skribent løse dette problemet ved å gi analog-til-digital konvertering og DVD brenning hardware i en maskin.
 5. Bruk en ekstern DVD-brenner. Tro det eller ikke, det er maskiner laget for nettopp dette formålet. Hvis du har mye av VHS-kassetter til å overføre til DVD, eller du ikke tankene å kjøpe noen ekstra maskinvare, kjøpe en ekstern enhet kan være veien å gå. For 75€ -115€ du kan få en anstendig DVD-brenner som vil hekte rett opp til videospilleren og lage DVDer fra VHS-kassetter på kort tid. Den gode nyheten: brenne DVDer er enkelt, og når du brenner en DVD, kan du kopiere den så mange ganger du ønsker.
 6. Bruk en VHS til DVD konvertering tjeneste. Hvis du ikke ønsker å håndtere ledninger og knapper og ansvaret for å konvertere VHS-kassetter til DVD selv, er det en rekke konvertering tjenester som ville være glad for å hjelpe deg - for en avgift på kurset. Disse selskapene kan noen ganger kopiere beskyttede filmer til DVD. Områder som film depot og APM studio vil gjøre overføringen for alt fra 10€ til 25€ avhengig hvilke konkrete tjenester du trenger.

Noen tips for VHS til DVD konvertering: Hvis du bruker en metode som inkluderer videospillere eller videokameraer, gjør at båndet hoder er ren. Også: Vær oppmerksom på at eventuelle feil på VHS tape vil være mer opplagt når du overfører den til DVD.